AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τσάβι: «Τη μέρα που θα νιώσω ότι δεν τα πάω καλά στην Μπαρτσελόνα, θα φύγω»

[ad_1]

Ο Τσάβι δε θεωρεί ότι έχει φτάσει η στιγμή να κλείσει το κεφάλαιό του στην Μπαρτσελόνα και όταν έρθει, θα αποχωρήσει αμέσως, όπως τόνισε πολλάκις στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς κυπέλλου της ομάδας.

Μετά τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ ο Τσάβι συλλογίστηκε δυνατά, για το μέλλον του συλλόγου και κυρίως, για τους στόχους αυτής της σεζόν. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» είναι ξεκάθαρος ότι «το ζήτημα είναι η νίκη» και ότι «τη μέρα που θα νιώσω ότι δεν κερδίζω, θα φύγω». Ένας προβληματισμός που επαναλάμβανε σε όλες τις απαντήσεις.

Ο Τσάβι βρίσκεται, και το ξέρει, στο επίκεντρο του τυφώνα. Από πλευράς του εξήγησε τους στόχους του συλλόγου. «Πέρυσι ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Super Cup, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Φέτος ο στόχος είναι να κερδίσουμε σημαντικούς τίτλους, Κύπελλο, Πρωτάθλημα ή Champions League. Αν οι στόχοι δεν επιτευχθούν, θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι δεν τους πέτυχα και θα φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου».

Και δεν δίστασε να διαβεβαιώσει ότι «πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στην επιτυχία παρά στην ήττα», ενώ δήλωσε και αισιόδοξος για τη συνέχεια.Ο προπονητής πρόσθεσε ότι παρά την απώλεια του Σούπερ Καπ, αισθάνεται αισιόδοξος.

Το μέλλον του στο τιμόνι της ομάδας τέθηκε επί τάπητος καθώς ρωτήθηκε σχετικά. Κι εκείνος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Λαπόρτα ο οποίος τους ενθάρρυνε, και διαβεβαίωσε ότι «την ημέρα που θα νιώσω ότι δεν προσθέτω, θα πάω σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα». Η φράση αυτή ήρθε στην συνέντευξη Τύπου αρκετές φορές.

«Πρόκειται για τη νίκη. Την ημέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga παίξαμε πολύ καλά, αλλά έχει να κάνει με τη νίκη. Αν βάλετε το βίντεο του Λουίς Αραγονές, αυτό έχει να κάνει με τη νίκη, τη νίκη και τη νίκη ξανά. Αν δεν κερδίζεις και δεν κερδίζεις τίτλους, θα υπάρξουν συνέπειες, αλλά επειδή έχεις κερδίσει και έχεις κερδίσει τίτλους, είμαι ακόμα εδώ», υπογράμμισε.

[ad_2]

Source link

Related posts

Καταγγελία για αστυνομική βία στην πορεία για τα Τέμπη: «Μου έριξε κουτουλιά με το κράνος» (vid)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Βαγιαννίδης με φοβερό τάκλιν κόντραρε το σουτ του Αραούχο και έσωσε το Τριφύλλι στο 90+8′ (vid)

Παλμέιρας: Πρωταθλήτρια ξανά, δέκατος τίτλος του Αμπέλ Φερέιρα στη Βραζιλία

Αφήστε ένα σχόλιο