AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-3: Ο τρομερός Πάλμερ «υπέγραψε» την ανατροπή στην ανατροπή με δυο γκολ μετά το 90+9′!

[ad_1]

H Τσέλσι προηγήθηκε στο Λονδίνο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν την ανατροπή, όμως η Τσέλσι γύρισε και πάλι το ματς και πήρε τη νίκη με 4-3. Πρωταγωνιστής ο Πάλμερ, οποίος πέτυχε χατ τρικ!

Φανταστικό ματς στο «Στάμφορντ Μπιτζ»! Επτά γκολ, δοκάρι, αρκετές φάσεις, τρελός ρυθμός και ανατροπή στην ανατροπή, Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 από το πρώτο 20λεπτο, οι Κόκκινοι Διάβολοι γύρισαν το ματς προσωρινά αλλά με δυο γκολ μετά το 90+9′ οι Μπλέ πήραν τη νίκη με 4-3. MVP ο Πάλμερ, οποίος πέτυχε χατ τρικ!

Από ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος και μοιρασιά

Το πρώτο 20λεπτο ήταν ένας μονόλογος της Τσέλσι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνιο προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, στην πρώτη φάση του ματς. Ο Γκούστο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, από την κόντρα η μπάλα στρώθηκε στον Γκάλαχερ, ο οποίος νίκησε τον Ονάνα με σουτ μέσα από την περιοχή. Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου ο Κουκουρέγια αστόχησε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 18′ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κουκουρέγια έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Άντονι και ο Παλμερ το μετουσίωσε σε γκολ. Στο 25′ ο Πάλμερ εκτέλεσε το φάουλ και ο ανενόχλητος Ντισασί αστόχησε από το δεύτερο δοκάρι. Στο 28′ ο Τζάκσον πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο, την κουβάλησε στην αντεπίθεση, έπαιξε κάθετα και ο Μούντρικ αστόχησε από δύσκολη διαγώνια θέση.

Η ομάδα του Ερίκ Τεν Χαγκ μπήκε στο ματς στο 34′ μετά από «δώρο» του Καϊσέδο. Ο μέσος από τον Ισημερινό στην προσπάθεια του να πασάρει στον Μπαντιασίλ έβγαλε ασίστ στον Γκαρνάτσο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Πέτροβιτς και μείωσε το σκορ. Στο 38′ ο Άντονι έκανε αλλαγή παιχνιδιού, ο Γκαρνάτσο την άφησε στον Νταλότ, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Μπρούνο με κεφαλιά ισοφάρισε. Στις καθυστερήσεις οι Μπλε είχαν και δοκάρι. Στο 45+4′ ο Γκάλαχερ με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο.

Περισσότερα σε λίγο…

[ad_2]

Source link

Related posts

Μονακό – Λιμόζ 94-86: Τη συνέτριψε και τώρα σκέφτεται το πλεονέκτημα έδρας στη EuroLeague

Ανόρθωση: Καιρός το «Παπαδόπουλος» να φέρει βαθμούς και περισσότερες νίκες

ΟΦΗ: Συνάντηση Λυσάνδρου, Πουρσανίδη με Νταμπράουσκας

Αφήστε ένα σχόλιο