AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Τσιμτσιλή: «Νόμιζα ότι έπαιζε ο Μπαπέ και όταν μπήκε λέω ”δεν έπαιζε τόση ώρα;”» (vid)

[ad_1]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στην OPAP Arena και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Γαλλία.

Στην OPAP Arena βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τα παιδιά της για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ελλάδα-Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η παρουσιάστρια του ALPHA όπως είπε αποδείχθηκε γουρλού για την Εθνική, καθώς λίγο μετά από ένα story που ανέβασε στα social media, η Ελλάδα πέτυχε το πρώτο της γκολ με το οποίο ισοφάρισε την Γαλλία.

Μάλιστα, λίγο αργότερα η Ελλάδα πέτυχε και δεύτερο γκολ με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει «εντάξει γλίτωσα», περιγράφοντας στη συνέχεια τη χαρά της καθώς είχε χρόνια να ζήσει την ατμόσφαιρα γηπέδου.

Ωστόσο, στη συνέχεια αποκάλυψε πως όση ώρα ήταν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και παρακολουθούσε τον αγώνα, πίστευε ότι ο Κιλιάν Μπαπέ είχε ξεκινήσει βασικός και ενώ ο Γάλλος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αρχικά νόμιζα ότι παίζει ο Μπαπέ και κάποια στιγμή ακούω να λένε ”α ετοιμάζεται, τώρα θα μπει” και λέω ”δεν έπαιζε τόση ώρα;”», είπε ξεσπώντας στα γέλια η παρουσιάστρια του ALPHA.

[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΟΚ: Αλλαγών συνέχεια με Γαλιώτο στην πάσα και ξένο κεντρικό

Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζει τη στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν 15χρονη που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Γουόριορς – Λέικερς 144-145: Αδιανόητος Κάρι, μυθικό παιχνίδι και παράσταση στη διπλή παράταση για τον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο