AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ: Για πρώτη φορά έρευνα ζητά παγκόσμιο μορατόριουμ στα εμβόλια mRNA

[ad_1]

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ: Για πρώτη φορά επιστήμονες ζητούν παγκόσμιο μορατόριουμ στα εμβόλια mRNA

Οι κυβερνήσεις θα πρέπει να εγκρίνουν ένα παγκόσμιο μορατόριουμ για τα εμβόλια mRNA έως ότου διερευνηθούν διεξοδικά όλα τα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλειά τους, σύμφωνα με τους συγγραφείς ενός νέου, αξιολογημένου άρθρου σχετικά με τις δοκιμές εμβολίων COVID-19 και την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού που δημοσιεύθηκε την στο Cureus, Journal of Medical Science.

Το Cureus είναι ένα γενικό ιατρικό περιοδικό ανοιχτής πρόσβασης που χρησιμοποιεί αξιολόγηση από ομοτίμους πριν από την κάθε δημοσίευση.

Οι συγγραφείς συμμετείχαν σε δημοσιευμένη έρευνα σχετικά με τις δοκιμές εμβολίων και τις σχετικές ανεπιθύμητες ενέργειες. Ζήτησαν επίσης να αφαιρεθούν αμέσως τα εμβόλια κατά του COVID-19 από το πρόγραμμα εμβολιασμού της παιδικής ηλικίας.

Όπως αναφέρεται, αφότου οι πρώτες αναφορές από δοκιμές εμβολίων υποστήριξαν ότι ήταν 95% αποτελεσματικά στην πρόληψη του COVID-19, δημοσιοποιήθηκαν σοβαρά προβλήματα με την μέθοδο, την εκτέλεση και την αναφορά στις δοκιμές, τα οποία η δημοσίευση εξέτασε λεπτομερώς.

Τα στοιχεία φέρονται να δείχνουν επίσης ότι τα προϊόντα δεν υποβλήθηκαν ποτέ σε επαρκή ασφάλεια και τοξικολογικές δοκιμές, και από την κυκλοφορία του εμβολίου, οι ερευνητές έχουν εντοπίσει σημαντικό αριθμό ανεπιθύμητων παρενεργειών (AEs) και σοβαρών ανεπιθύμητων παρενεργειών (SAEs).

Οι συγγραφείς M. Nathaniel Mead, Stephanie Seneff, Ph.D. , Russ Wolfinger, Ph.D., Jessica Rose, Ph.D. , Kris Denhaerynck, Ph.D., Steve Kirsch και Dr. Peter McCullough εξέθεσαν τις πιθανές σοβαρές βλάβες των εμβολίων στον άνθρωπο, τα θέματα ελέγχου και επεξεργασίας εμβολίων, τους μηχανισμούς πίσω από τα AE, τους ανοσολογικούς λόγους για την ανεπάρκεια του εμβολίου και τα δεδομένα θνησιμότητας από την καταχώριση δοκιμές.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα πως: «Η έγκριση από την ομοσπονδιακή υπηρεσία των ενέσιμων προϊόντων mRNA COVID-19 για γενική κάλυψη πληθυσμού δεν είχε καμία υποστήριξη από μια ειλικρινή αξιολόγηση όλων των σχετικών δεδομένων εγγραφής και ανάλογη εξέταση των κινδύνων έναντι των οφελών».

Ζήτησαν επίσης να αφαιρεθούν άμεσα τα εμβόλια από το πρόγραμμα εμβολιασμών της παιδικής ηλικίας και να διακοπούν τα ενισχυτικά.

«Είναι ανήθικο και ασυνείδητο να χορηγείται ένα πειραματικό εμβόλιο σε ένα παιδί που έχει σχεδόν μηδενικό κίνδυνο θανάτου από COVID-19 (IFR, 0,0003%) αλλά έχει τεκμηριωμένο κίνδυνο μόνιμης καρδιακής βλάβης 2,2% με βάση την καλύτερη προοπτική και τα διαθέσιμα δεδομένα», έγραψαν.

Τέλος, οι συγγραφείς ζήτησαν πλήρη έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά από ρυθμιστικούς φορείς.

Είναι η πρώτη μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους που ζητά μορατόριουμ για τα προϊόντα mRNA του COVID-19, είπε η Rose στο The Defender .

«Μόλις έγινε σωστή αξιολόγηση των ισχυρισμών ασφάλειας και αποτελεσματικότητας στο παρόν — μετά την οποία χορηγήθηκαν η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) και οι τελικές τελικές εξουσιοδοτήσεις — διαπιστώθηκε ότι τα ενέσιμα προϊόντα COVID-19 δεν ήταν ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον McCollough, «το mRNA δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει εγκριθεί για ανθρώπινη χρήση».

Ο επικεφαλής συγγραφέας Mead είπε στο The Defender: «Η άποψή μας είναι ότι οποιαδήποτε ανάλυση κινδύνου-οφέλους πρέπει να λαμβάνει υπόψη πόσο το υποτιθέμενο όφελος από την άποψη της μειωμένης θνησιμότητας λόγω COVID-19 αντισταθμίζεται από την πιθανή αύξηση της θνησιμότητας που προκαλείται από τα εμβόλια».

ΕΔΩ το άρθρο και έξι αποσπάσματα από την κριτική!

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Ένα διαφορετικό φαγητό του δρόμου: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λιγουρευτείτε! vid

Έπεσε στο τραπεζομάντηλο, στα ρούχα ή στο χαλί κόκκινο κρασί; Πώς θα το καθαρίσετε

Η απουσία επισκέψεων από φίλους ή συγγενείς συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο θανάτου

Αφήστε ένα σχόλιο