AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Φαν’τ Σχιπ: «Μας άξιζε η πρόκριση, αυτά τα ματς είναι εμπειρίες»

[ad_1]

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής, Τζον Φαν’τ Σχιπ, μίλησε μετά τη νίκη του Άγιαξ επί της ΑΕΚ με 3-1, χάρη στην οποία οι Ολλανδοί προκρίθηκαν στα play-offs του Conference League και άφησαν εκτός Ευρώπης τον Δικέφαλο.

Η ΑΕΚ πληγώθηκε από τα λάθη του Γιώργου Αθανασιάδη και τις αμυντικές της αδράνειες, ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 3-1 και έμεινε εκτός Ευρώπης. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ κατάφερε να σώσει την Ευρώπη για τον Αίαντα και τον οδήγησε στα play-offs για τους «16» του Conference League και μετά τις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση.

«Ποτέ δεν ξέρεις πριν το ματς πώς θα πάνε τα πράγματα. Ξέραμε ότι θα κάναμε κάποιες αλλαγές λόγω απουσιών. Όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά. Προηγηθήκαμε, αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε. Παρ’ όλο που η ΑΕΚ είχε τη μπάλα, εμείς είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες. Μας άξιζε και πήραμε την πρόκριση. Ο μέσος όρος ηλικίας μας ήταν 21 ή 22 χρόνια. Το να παίζουν αυτά τα ματς αυτά αποκτούν εμπειρίες και μεγαλώνουν ποδοσφαιρικά», ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

Ο Φαν’τ Σχιπ ρωτήθηκε και για τη σχέση του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, λέγοντας: «Παρακολουθώ έστω και από απόσταση το ποδόσφαιρό σας. Η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου και αναπολώ αυτές τις ημέρες που πέρασα στη χώρα σας».

[ad_2]

Source link

Related posts

Λαμπαδηδρομία 11 ημερών και 5.202 χλμ.σε όλη την Ελλάδα με 600 Λαμπαδηδρόμους

Συναγερμός στη Ρωσία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Χαμπαρόφσκ λόγω αυξημένων επιπέδων ραδιενέργειας στην πόλη

Τουρίστρια δεν θέλει να έρθει ξανά στην Αθήνα: «Όπου και να πήγαινα οι άνδρες με κοιτούσαν περίεργα» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο