AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Φοιτήτρια έγινε viral επειδή περίμενε 30 λεπτά σε συνέντευξη για δουλειά: Η εμπειρία που νευρίασε τους χρήστες του διαδικτύου (vid)


Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που αναδεικνύει σημαντικές δυσκολίες με τις οποίες μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι νέοι εργαζόμενοι.

Στο εξαντλητικό ταξίδι της αναζήτησης εργασίας, οι υποψήφιοι συχνά αντιμετωπίζουν διάφορες προκλήσεις, από την πλοήγηση σε πολύπλοκες διαδικασίες υποβολής αιτήσεων έως την απογοήτευση που προκαλεί το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι προσλήψεων τους αφήνουν στο «διαβάστηκε». Ωστόσο, ένα πρόσφατο περιστατικό με μια παρατεταμένη αναμονή για μια συνέντευξη για δουλειά που δεν έγινε ποτέ, έχει προκαλέσει μια σημαντική συζήτηση σχετικά με την επαγγελματική εθιμοτυπία και τη δυσχερή θέση των ατόμων που αναζητούν εργασία στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Η Sragvi Pattanaik μοιράστηκε μια αποκαρδιωτική εμπειρία στο TikTok, αποκαλύπτοντας το συναισθηματικό τίμημα του κυνηγιού εργασίας. Σε ένα βίντεο που έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 900.000 προβολές, η Sragvi φαίνεται να περιμένει μπροστά στο laptop της για μια συνέντευξη που είχε προγραμματιστεί στο Zoom και δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

@sragvipattanaik rough out here #interview #college #premed #job ♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

Το βίντεο δεν ανέδειξε μόνο την προσωπική δοκιμασία της Sragvi, αλλά άνοιξε και μια ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τη μεταχείριση των υποψηφίων για εργασία από τους υπεύθυνους προσλήψεων και τους επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού. Στην ενότητα σχολίων του βίντεο, οι θεατές εξέφρασαν την οργή και την ενσυναίσθησή τους, μοιράζοντας τις δικές τους απογοητευτικές εμπειρίες με τη διαδικασία πρόσληψης.

Ένας θεατής πρότεινε μια πιο συγκρουσιακή προσέγγιση: «Είναι καιρός να αρχίσουμε να τιμωρούμε τους HR και τους recruiters». Αυτό το σχόλιο υποδηλώνει την αυξανόμενη απογοήτευση των ατόμων που αναζητούν εργασία από την έλλειψη υπευθυνότητας στη διαδικασία πρόσληψης.

Η συζήτηση έφερε στο φως και άλλες ανησυχητικές εμπειρίες, με ένα άτομο να μοιράζεται: «Πήγα σε μια συνέντευξη όπου η διευθύντρια άργησε 2,5 ώρες και περίμενα και δεν μου έδωσε τη δουλειά».

Η δοκιμασία της Sragvi και οι επακόλουθες αντιδράσεις υπογραμμίζουν ένα κρίσιμο ζήτημα στην αγορά εργασίας: την ανάγκη για αμοιβαίο σεβασμό και επαγγελματισμό.

Source link

Related posts

Αντίτυπο του πρώτου τεύχους του «The Amazing Spider-Man» πωλήθηκε 1,38 εκ. δολάρια

ΑΤP Finals: Η στιγμή που ένα… ΧL μπαλάκι, προκάλεσε τρομάρα στην Pala Alpitour arena (vid)

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια και από το ματς στο Βόλο

Αφήστε ένα σχόλιο