AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Χέις – Ντέιβις: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει τη σειρά με τον Ολυμπιακό με 3-1»

[ad_1]

Ο Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις μίλησε στο podcast του Τζο Αρλάουκας για την περσινή σειρά της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αν ο Κώστας Σλούκας δεν είχε βάλει το νικητήριο τρίποντο στο Game 3, η Φενέρ θα είχε πάει στο Final Four.

Ο Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις όσο και αν θέλει, δεν μπορεί να λησμονήσει όσα έγιναν την περσινή σεζόν στη EuroLeague. Η Φενέρμπαχτσε έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο, αφού αποκλείστηκε στα play-offs από τον Ολυμπιακό με 3-2, με τους Πειραιώτες να φτάνουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Φενέρ, με την απίστευτη ιστορία ζωής, φιλοξενήθηκε στο podcast του Τζο Αρλάουκας, το Crossover και εξήγησε ότι αν ο Κώστας Σλούκας δεν είχε σημειώσει το απίθανο νικητήριο σουτ στο Game 3, τότε η Φενέρ θα είχε προκριθεί με 3-1.

Όσα είπε ο Χέις – Ντέιβις:

«Ήταν εξαιρετική ομάδα και όσο καλοί κι αν ήταν και που θα μπορούσαν να είχαν πάρει την EuroLeague, ήταν τυχεροί σε εκείνο το ματς, όταν μπήκε εκείνο το σουτ του Σλούκα. Ήμασταν καλύτεροι σε εκείνο το παιχνίδι. Θα είχαμε τρεις νίκες στην σειρά. Χάσαμε το πρώτο και μετά παίξαμε καλύτερα σε τρία ματς. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει εκείνη την σειρά με 3-1».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρεάλ Μαδρίτης – Τζιρόνα 92-79: Επιστροφή στις νίκες για τη «βασίλισσα»

Μασούρας: «Αξίζουμε μια θέση στο Euro, να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους»

Πειραιάς: Άγρια συμπλοκή εξωτερικά γηπέδου, βρέθηκαν μαχαίρι και στειλιάρι

Αφήστε ένα σχόλιο