AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Χουτεσιώτης: «Υπολόγισα λάθος και πιστεύω πως στοίχισε»

[ad_1]

Ο Χουτεσιώτης μίλησε για τον Αρη, τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου, αλλά και τη φάση όπου ο Ολυμπιακός άνοιξε απόψε το σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Την ήττα 2-1 γνώρισε απόψε (21/1) ο Αρης από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ματς όπου οι «κίτρινοι» έμειναν πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Ναβάρο, μετά από άστοχη έξοδο του Χουτεσιώτη. Ο Ελληνας πορτιέρε μίλησε στη NOVA μετά το παιχνίδι και ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. «Παίξαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υποτονικοί. Υπολόγισα λάθος την μπάλα και πιστεύω πως στοίχισε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματα μας και βρήκαμε ένα γκολ. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μέταλλο και κοιτάει στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο, εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Μετά ο 30χρονος γκολκίπερ σχολίασε ότι «η ομάδα δουλεύει καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο που κάναμε μεγάλες νίκες. Το μέλλον αυτής της ομάδας θα είναι λαμπρό. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Αν πάρουμε το τρόπαιο η ομάδα κερδίζει και θέση στην Ευρώπη. Θα κυνηγήσουμε την τέταρτη θέση και στο πρωτάθλημα».

Για το αν τον ανησυχεί η πίεση απάντησε ότι «σίγουρα η κλήρωση είναι βατή. Οποιος και να ήταν ο αντίπαλος, η ομάδα είναι τόσο αποφασισμένη να κατακτήσει το Κύπελλο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Κουέστα. «Το παιχνίδι του ήταν εξαιρετικό κόντρα στην ΑΕΚ και τον συνεχάρη για αυτό. Είναι υποχρέωση μου να είμαι έτοιμος όταν με χρειάζεται η ομάδα. Αυτήν είναι η ιδιαιτερότητα της θέσης του τερματοφύλακα, μαθαίνω καθημερινά».

[ad_2]

Source link

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πατέρας έστελνε ερωτικά βίντεο στην ανήλικη κόρη του για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του

ΟΦΗ: Προπόνηση με δύο μόνο απουσίες

Εσπίριτο Σάντο: «Η Νότιγχαμ πρέπει να επικεντρωθεί στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού»

Αφήστε ένα σχόλιο