AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Χρήστος Γιαλιάς: Ποιος εκτέλεσε τον επιχειρηματία; Ποια τα κίνητρα της μαφιόζικης δολοφονίας;

[ad_1]

Χρήστος Γιαλιάς: Ποιος ήθελες να κάνει “θόρυβο” με την μαφιόζικου τύπου εκτέλεση του επιχειρηματία και πρώην παράγοντα ποδοσφαίρου;

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από μία μαφιόζικου τύπου εκτέλεση σε βάρος ενός γνωστού εμπόρου κρεάτων από την περιοχή των Μεγάρων και παράγοντα της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης σε σχεδόν ερημικό σημείο, στην περιοχή της Μάνδρας.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Συγκεκριμένα, στις 18:45, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα. Πρώτη στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσβεση φλεγόμενου οχήματος.

Μέσα στο όχημα, το οποίο είχε ενοικιαστεί, βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός. Το σπίτι του θύματος βρίσκεται σε απόσταση 150 – 200 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας του. Εξω από το όχημα υπήρχαν κάλυκες ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα καλάσνικοφ.

Λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και άλλο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εικάζεται πως ήταν το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών, που επίσης έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, ενώ τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας παραπέμπουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Γιαλιάς

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν ιδιοκτήτης των εταιρειών, ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS και BELLA GRECO.

Εκτός από επιχειρηματίας στον χώρο του εμπορίου κρεάτων, διετέλεσε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015 έως το 2017. Κατά το παρελθόν είχε βρεθεί ακόμα στο «τιμόνι» της ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Η δολοφονία της πρώην συζύγου του

Στο μεταξύ, το 2018 η πρώην σύζυγος του θύματος, Φρειδερίκη Καρζή είχε επίσης δολοφονηθεί. Κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία και συγκεκριμένα τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Από τις έρευνες της αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας, διαπιστώθηκε ότι έλειπε η τσάντα της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς εξ επαφής. Σε έρευνα στο αυτοκίνητό της, διαπιστώθηκε πως οι δράστες το είχαν παγιδεύσει με GPS προκειμένου να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις της και κυρίως το πότε θα επιστρέψει στο σπίτι της. Ο δολοφόνος την πυροβόλησε δίπλα ακριβώς στην πόρτα του σπιτιού της.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της άτυχης γυναίκας, πιστεύοντας πως είχε μεγάλο χρηματικό ποσό, από κέρδη στο καζίνο. Τελικά, αποδείχθηκε πως η τσάντα της γυναίκας περιείχε μόνο ένα ρολόι.

Για τη δολοφονία της κατηγορήθηκε 43χρονος άνδρας, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2018 συνελήφθη στα Βριλήσσια για ληστεία σε σούπερ μάρκετ.


[ad_2]

Source link

Related posts

Κορωπί: Συνελήφθη 23χρονος φυγόδικος – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Newsbomb – Ειδησεις

Απάτη «μαμούθ» με θύματα 670 πολίτες – Με τη μέθοδο phishing «άρπαξαν» 6 εκατομμύρια ευρώ – Newsbomb – Ειδησεις

Παιδική πορνογραφία: Τρεις συλλήψεις στην Αττική – 972 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο