AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

«Ψάξτε αλλού»: Μήπως το μυστικό της εξαφάνισης στο Μεσολόγγι δεν κρύβεται στη λιμνοθάλασσα

[ad_1]

Για ακόμα μια ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού Μπάμπη Κούτσικου, αλλά ενδέχεται το σημείο-κλειδί στην υπόθεση αυτή να μην κρύβεται στη λιμνοθάλασσα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στις έρευνες, αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις. Άλλωστε, οδηγός τους σε αυτές είναι το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη, το οποίο καταγράφηκε για τελευταία φορά από την κεραία της Οβρυάς – αυτός είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη Κούτσικου. Ωστόσο, εκφράζονται εναλλακτικές απόψεις ως προς την ορθότητα της ακρίβειας του στίγματος, καθότι δεν έχει καταγραφεί από πολλές κεραίες της περιοχής, αλλά μόνο από μία.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Κούτσικου, δήλωσε: «Είναι δεδομένο ότι οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ευηνοχωρίου και στη λιμνοθάλασσα. Προς τα ορεινά, όμως, δεν έχω ακούσει να έχουν στραφεί…».

ADVERTISING

Ως εκ τούτου, οι έρευνες – πέρα από τη λιμνοθάλασσα του Ευηνοχωρίου – στρέφονται πλέον και προς τον ορεινό όγκο προς Αράκυνθο και Άγιο Γεώργιο, καθώς δεν έχει ερευνηθεί αρκετά η περιοχή.

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο-μυστήριο στην εξαφάνιση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε μιλήσει την Κυριακή (14/01) για ένα νέο πρόσωπο που ίσως γνωρίζει τι απέγινε ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος πέρα από τον κρεοπώλη. Ο ίδιος δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ανέφερε ότι γνωρίζει και τον κρεοπώλη και τον 31χρονο αγνοούμενο.

Χαρακτηριστικά, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» του ALPHA, ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε: «Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα μία χαρά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης».

Μάλιστα, τη Δευτέρα (15/01), η εκπομπή «Tlive» του ALPHA αποκάλυψε ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και γιατί έχει μπει στο στόχαστρο των Aρχών. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, στο κινητό του κρεοπώλη εντοπίστηκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό τόσο πριν από την εξαφάνιση, αλλά κυρίως και μετά. Πρόκειται, επί της ουσίας, για έναν στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη από την περιοχή, ο οποίος αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

[ad_2]

Related posts

Πεδίο μάχης η Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Επεισόδια με κουκουλοφόρους και ΜΑΤ

aitoloakarnanianews

Θα τον μάθουν παντού ως τον πιο ωραίο δρόμο της Ελλάδας!

aitoloakarnanianews

Οι πρώτες εικόνες από τις ζημιές και τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός στην Εύβοια

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο