AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

24χρονος Ιρλανδός ποδοσφαιριστής, πέθανε ξαφνικά μόλις δύο μέρες αφότου μετακόμισε στην Αυστραλία με την κοπέλα του

[ad_1]

Ένας νεαρός Ιρλανδός πέθανε τραγικά το Σάββατο, μόλις δύο ημέρες αφότου αυτός και η κοπέλα του είχαν μετακομίσει στην Αυστραλία.

Ο Matthew McGuigan, 24 ετών, και η σύντροφός του Clodagh Corr έφτασαν στο Σίδνεϊ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αλλά λιγότερο από 48 ώρες αργότερα ο κ. McGuigan πέθανε ξαφνικά αφού αρρώστησε.

Γνωστός ως Matty, έπαιζε ποδόσφαιρο στη χώρα του και είχε ήδη ενταχθεί στον σύλλογο Cormac McAnallens του Σίδνεϊ.

Ο σύλλογος ανάρτησε στο Διαδίκτυο ότι «Ο Μάτι είχε μόλις φτάσει στο Σίδνεϊ με την κοπέλα του Κλόνταγκ και στο σύντομο χρονικό διάστημα που πέρασε εδώ, είχε αγγίξει τις ζωές πολλών που είχαν την τύχη να τον συναντήσουν».

Ο μεγαλύτερος αδελφός του κ. McGuigan, Darragh, απέτισε φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας «Για πάντα νέος, σε αγαπώ για πάντα.

Ο ταλαντούχος αθλητής είχε παίξει σε επίπεδο κάτω των 18 ετών για την Tyrone στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας.

Η Γαελική Αθλητική Ένωση (GAA) της κομητείας είπε ότι «οι συνεισφορές του Matty στην ομάδα του ήταν εξαιρετικές και η κληρονομιά του ως παίκτης θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές όσων είχαν το προνόμιο να παρακολουθήσουν την ανδρεία του στο γήπεδο.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες McGuigan και Treacy, στον συνεργάτη και τους φίλους του Matthew», ανέφερε η Tyrone GAA.

(photo: freepik)


[ad_2]

Source link

Related posts

Καούρες: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση έχουν τέσσερις στους 10 Έλληνες

Μυκόπλασμα πνευμονίας: Τι συμβαίνει στην Ελλάδα και ποια τα συμπτώματα στα παιδιά 0 / 70

Έχουν τα παιδιά πονοκεφάλους; Πότε ανησυχούμε;

Αφήστε ένα σχόλιο