AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

EL – Ξαφνικίτιδες: «Τι συμβαίνει; Ο κόσμος θέλει να μάθει»

[ad_1]

«Η πλειοψηφία καταφέρνει να αναρρώσει».

«Έχουμε ακούσει τόσες πολλές ιστορίες αθλητών που καταρρέουν. Και πολλοί από αυτούς πεθαίνουν εν μέσω των αγώνων», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας εκπομπής που φιλοξενούσε τον καρδιολόγο, Dr Peter McCullough.

Κύριο θέμα συζήτησης κάτι που τα περισσότερα ΜΜΕ (σε Ελλάδα και εξωτερικό) έχουν…αλλεργία: Η «επιδημία» ξαφνικών θανάτων! Και μάλιστα σε νέους ανθρώπους!!

Υπό αυτό το πρίσμα ο πασίγνωστος καρδιολόγος, που έχει προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις την τελευταία τριετία σχετικά με τα κορωνοεμβόλια, δήλωσε τα εξής:

«Όταν έχουμε έναν θάνατο κατά τη διάρκεια κάποιων αθλημάτων, το πρώτο πράγματα που σκεφτόμαστε είναι υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια ή πάχυνση της καρδιάς που τείνει να αναπτύσσεται κατά την εφηβεία. Είναι γενετική (πάθηση) και είναι η κυριότερη αιτία θανάτου αθλητών. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι αθλητές επισκέπτονται τον γιατρό και κάνουν ελέγχους.

Τα αθλητικά προγράμματα γενικά έχουν πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας, επειδή η υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια καθίσταται γνωστή ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ και αποκλείεται ή αντιμετωπίζεται.

Οπότε η κύρια ανησυχία εδώ είναι: “Υπάρχει κάτι πέρα από την υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια”. Ένα από τα πρώτη πράγματα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο εμβολιασμός κατά του covid-19!!!

Ο εμβολιασμός προκαλεί μυοκαρδίτιδα κυρίως στα αγόρια και λιγότερο στα κορίτσια. Αλλά πρόσφατη έρευνα από τον Hulscher και τους συναδέλφους του -κι εγώ είμαι ο επικεφαλής συγγραφέας (της έρευνας)- ανακάλυψε ότι η μυοκαρδίτιδα από το εμβόλιο κατά του covid-19 είναι θανατηφόρα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία μαγνητική τομογραφία ή να λάβουν διάγνωση εκ των προτέρων»:

freepik photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Νέοι Γονείς: «Εκπληρώνοντας τον πιο υπεύθυνο ρόλο»

Dentist Pass: Αύριο η λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων του προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας

Θα σας λύσει τα χέρια! Πέντε έξυπνα κόλπα για να καθαρίσετε με φακελάκια τσαγιού!

Αφήστε ένα σχόλιο