AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

EuroLeague, Βιλερμπάν: Ο Πάρις Λι αρνήθηκε να περάσει στο παρκέ και ο Ποτζέκο τον… αποθέωσε!

[ad_1]

Ο Πάρις Λι αρνήθηκε την είσοδό του στο παρκέ για το τελευταίο τρίλεπτο του ματς της Βιλερμπάν κόντρα στη Ζάλγκιρις, κάτι που τελικά οδήγησε στη νίκη και την αποθέωσή του από τον Τζιανμάρκο Ποτζέκο.

Ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο ήταν αναμενόμενο να φέρει μία έξτρα… ομορφιά στην EuroLeague. Με το που πάτησε το πόδι του στη Βιλερμπάν και έκανε νίκη στη δεύτερη φορά που την κοουτσάρει, χάρισε ένα τρομερό στιγμιότυπο κάνοντας… stage diving στους παίκτες του.

Λίγο νωρίτερα, όταν η αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις ήταν οριακή ακόμα, ο Πάρις Λι είχε έναν μάλλον παράξενο διάλογο με εκείνον.

«Σήμερα είδα κάτι σημαντικό. Με τρία λεπτά να απομένουν ήθελα να επαναφέρω τον Πάρις Λι για να λύσουμε τα επιθετικά μας προβλήματα. Αλλά από αμυντικής πλευράς δεν ήθελα να πειράξω κάτι μιας και παίζαμε αλλαγές σε όλα. Μου έκανε μια γκριμάτσα και ρώτησε αν είμαι σίγουρος. Του είπα εσύ αποφασίζεις και μου απάντησε άσε τους να παίξουν.

Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο, είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ. Η ατμόσφαιρα και οι σχέσεις που χτίζουμε στα αποδυτήρια. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν μπορώ να το περιγράψω» ήταν τα λόγια του Ποτζέκο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θυσίασε μερικά λεπτά από την παρουσία του στο παρκέ, λέγοντας στον Ποτζέκο πως ήταν καλύτερα να μην τον βάλει στο ματς για να συνεχίσει η Βιλερμπάν να έχει ρυθμό, κάτι που τελικά οδήγησε στη νίκη τους Γάλλους.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Σήκωσαν πανό για τα Τέμπη στη Γλασκόβη

Σπανούλης: «Βάλαμε δύσκολα σε μια ομάδα που διεκδικεί το Final Four»

Λαμία-Ολυμπιακός: Ο Βόκολος φίλησε τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας του (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο