AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Βραζιλία: Η μέρα έγινε νύχτα στο Ιντερλάγκος (vid)

[ad_1]

Οι εικόνες από το Σάο Πάολο μαρτυρούν τη συγκλονιστική αλλαγή των καιρικών συνθηκών την ώρα των κατατακτήριων δοκιμών.

Αν προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει σε κάποιον που δεν παρακολούθησε τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Σάο Πάολο, πόσο γρήγορα άλλαξαν οι συνθήκες στην πίστα της Βραζιλίας, δεν θα είναι εύκολο να αποτυπώσει πλήρως όσα συνέβησαν.

Αποτυπώνονται όμως πλήρως στο παρακάτω video, που δείχνει το πώς από συνθήκες συννεφιάς όπου ενίοτε ο ήλιος «τρυπούσε» τα σύννεφα, φτάσαμε σε μία τρομακτική καταιγίδα.

Είναι χαρακτηριστικό και το team radio του Φερνάντο Αλόνσο, με τον Ισπανό να λέει στο μηχανικό του, Κρις Κρόνιν: «Είναι νύχτα»!
Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Ευτυχώς, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην πίστα του Ιντερλάγκος με την αποκόλληση αλλά και κατάρρευση σκεπάστρων στις κερκίδες, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Το Gazzetta μεταφέρει όλη τη δράση από το Ιντερλάγκος, με συνολικά τέσσερα LIVE powered by Ford. Η συνέχεια είναι σήμερα – το LIVE του Sprint Shootout ξεκινά στις 15.40 ενώ του Sprint στις 20.00. Το τελευταίο και μεγάλο ραντεβού, για τον Αγώνα, είναι την Κυριακή στις 18.30.

Φωτογραφία: Mercedes-AMG F1


[ad_2]

Source link

Related posts

Διαμαντής: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα»

ΟΦΗ: Πρώτη προπόνηση για Μπάκου και Μπρεσάν (vid)

Παμλίδης: «Μας έχει προβληματίσει το πρωτάθλημα που κάνουμε»

Αφήστε ένα σχόλιο