AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Παμλίδης: «Μας έχει προβληματίσει το πρωτάθλημα που κάνουμε»

[ad_1]

Ο Γιώργος Παμλίδης μετά τη νέα ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την φορά από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανέφερε πως έχουν προβληματίσει τους πάντες στην ομάδα το πρωτάθλημα που κάνουν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-0 με τον Γιώργο Παμλίδη μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα που κάνουμε μας έχει προβληματίσει πάρα πολύ, δεν έρχονται δυστυχώς τα αποτελέσματα. Σήμερα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Θα στερηθούμε έναν παίκτη στο επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Πρωταρχικός στόχος σήμερα ήταν να κρατήσουμε το μηδέν, μας έλειψε στα τελευταία παιχνίδια και όσο μπορέσουμε να βρούμε ανοιχτή την αντίπαλη άμυνα σκοράροντας ένα γκολ. Σταθήκαμε καλά αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να το κρατήσουμε αυτό και να το συνεχίσουμε».

Για την συνέχεια: «Είμαστε ίδια ομάδα, υπάρχει ομοιογένεια με πέρσι. Ήταν καταστροφικός ο πρώτος γύρος πέρσι όπως και τώρα, προσωπικά έχω στεναχωρηθεί αλλά δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό το πράγμα. Την Κυριακή παίζουμε μέσα στην έδρα μας, όλα για όλα, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας όπως το κάνει χρόνια, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπράιτον: Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι για το φετινό καλοκαίρι

Snus: Το… απενοχοποιημένο, αγαπημένο «ναρκωτικό» των ποδοσφαιριστών και οι κίνδυνοί του

Χιτ- Μάτζικ 99-96: Πήραν το «θρίλερ» οι γηπεδούχοι (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο