AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1, Λας Βέγκας: O οργισμένος Βασέρ εξαπολύει μύδρους κατά της F1

[ad_1]

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari δεν μάσησε τα λόγια του για τη ζημιά που έπαθε ο Σάινθ στο FP1 του GP Λας Βέγκας.

Το πολυδιαφημισμένο GP Λας Βέγκας ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, αφού η πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών διακόπηκε έπειτα από μόλις 8 λεπτά, όταν ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου έφυγε από τη θέση του όταν πέρασε από πάνω του η Ferrari του Κάρλος Σάινθ και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο μονοθέσιο. Ζημιά υπέστη και η Alpine του Εστεμπάν Οκόν και έτσι η διεύθυνση του αγώνα διέκοψε το FP1 με κόκκινη σημαία.

Η περίοδος δεν ξαναξεκίνησε, καθώς οι άνθρωποι της πίστας έπρεπε να ελέγξουν όλα τα καπάκια σε όλο το μήκος της πίστας. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και προκάλεσε καθυστέρηση στην έναρξη του FP2.

Ο πιο ζημιωμένος από όλο αυτό το σκηνικό ήταν χωρίς αμφιβολία ο Κάρλος Σάινθ, το μονοθέσιο του οποίου είχε πολύ μεγάλες ζημιές σε σασί, κινητήρα και μπαταρία. Μάλιστα, ο τεχνικός υπεύθυνος της FIA ενημέρωσε τους αγωνοδίκες ότι όλα αυτά τα μέρη του μονοθεσίου της Ferrari έπρεπε να αντικατασταθούν.

f1

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Φρεντ Βασέρ, ήταν ως αποτέλεσμα έξαλλος με όσα συνέβησαν: «Η κατάσταση είναι ότι έχουν καταστραφεί το μονοκόκ, ο κινητήρας και η μπαταρία. Αυτό είναι απλώς απαράδεκτο. Θα μας κοστίσει μια περιουσία. Σίγουρα δεν θα πάρουμε μέρος στο FP2 γιατί πρέπει να αλλάξουμε το σασί. Εντάξει, το σοου είναι σόου και όλα πάνε καλά, αλλά πιστεύω ότι αυτό που έγινε σήμερα είναι απαράδεκτο για την F1».

Μέχρι την ώρα που γράφτηκε αυτό το κομμάτι, δεν υπήρχε ενημέρωση πότε και αν θα ξεκινήσει το FP2 στο Λας Βέγκας.

Φωτογραφία: Ferrari


[ad_2]

Source link

Related posts

Οι κλήσεις σε απολογία για την Super League 2

Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ: Στο νοσοκομείο ο θρύλος του NBA!

Ρόκετς – Πέισερς 117-123: Άλωσαν το Χιούστον με Χαλιμπέρτον (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο