AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

F1 – Πότε έμαθε ο Λεκλέρ τον ερχομό του Χάμιλτον στη Ferrari

[ad_1]

Ο Μονεγάσκος οδηγός της Scuderia Ferrari πληροφορήθηκε σε κομβικό σημείο για τη μετακίνηση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην ιταλική ομάδα.

Η «βόμβα μεγατόνων» εξερράγη στη Formula 1 πριν καλά-καλά ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική σεζόν. Η Scuderia Ferrari ανακοίνωσε πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λιούις Χάμιλτον για να γίνει οδηγός της από τη σεζόν του 2025 και έστρεψε τα μάτια όλου του πλανήτη πάνω της.

Ο Βρετανός θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αφήσει τη Mercedes-AMG, με την οποία κατέκτησε 6 παγκόσμιους τίτλους και θα βάλει τέλος στην πιο επιτυχημένη συνεργασία στη σύγχρονη ιστορία του σπορ. Αυτό προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας, καθώς θα δουν το μεγάλο τους αστέρα να αποχωρεί.

Στη Ferrari o Χάμιλτον θα βρει τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μονεγάσκος είναι ο μεγάλος αστέρας των «κόκκινων» και πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του για πολλά χρόνια ακόμη. Όντας για πολλά χρόνια μέλος της Scuderia, o 26χρονος πληροφορήθηκε για τη μετεγγραφή του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Πότε όμως έγινε αυτό; Σύμφωνα με το formu1a.uno, η Ferrari ενημέρωσε τον Λεκλέρ για την άφιξη του Χάμιλτον προτού ο Μονεγάσκος υπογράψει το νέο του πολυετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο νεαρός οδηγός χάρηκε στο άκουσμα των νέων και βλέπει ως μια μεγάλη πρόκληση τη συνύπαρξή του με έναν 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Επιπλέον, αναφέρεται πως και ο Κάρλος Σάινθ γνώριζε πως θα αντικατασταθεί από τον οδηγό της Mercedes-AMG εδώ και δύο εβδομάδες.

Αυτό μαρτυρά πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Χάμιλτον και Ferrari είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Φωτογραφίες: Oversteerf1/X


[ad_2]

Source link

Related posts

Ζημιές από την κακοκαιρία στην Αργολίδα: Πλημμύρισαν δρόμοι, έπεσαν δέντρα (vid)

Με Ντουράντ οι Σανς, οι Πίστονς πλήγωσαν τους Νετς (vids)

Νέο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται και νέα κακοκαιρία, πότε και πού θα «χτυπήσει» (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο