AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

MotoGP, Αυστραλία: Pole με ρεκόρ πίστας ο άπιαστος Μαρτίν

[ad_1]

O ασταμάτητος Ισπανός ήταν ο πρωταγωνιστής στις κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP στο Φίλιπ Άιλαντ, κατακτώντας μια πολύ σημαντική pole position ενόψει της συνέχειας του τριημέρου.

Σε… περίπατο εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας του MotoGP για τον Χόρχε Μαρτίν. Ο Ισπανός της Pramac Ducati ήταν καθηλωτικός στο Q2 και με το 1:27,246 πήρε την pole position και έθεσε νέο ρεκόρ πίστας στο Φίλιπ Άιλαντ.

Η επίδοσή του ήταν τόσο εντυπωσιακή, καθώς άφησε τον Μπραντ Μπίντερ της KTM στη δεύτερη θέση για τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Πέκο Μπανάια, ήταν τρίτος στη διαδικασία και αργότερα στον αγώνα μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Ιταλός προκρίθηκε από το Q1 και αργότερα στη μέρα ψάχνει μία ακόμη νίκη στη φετινή χρονιά.

Τέταρτος πλασαρίστηκε ο Αλέιξ Εσπαργκαρό της Aprilia, ενώ πίσω του ήταν οι Ζοάν Ζαρκό με Pramac Ducati και Φάμπιο Ντι Τζιαναντόνιο με Gresini Ducati. Ο Μαρκ Μάρκεθ της Honda προκρίθηκε από το Q1 και πήρε την 7η θέση όντας μπροστά από τους Τζακ Μίλερ και Μάβερικ Βινιάλες.

Στην τέταρτη σειρά βρέθηκαν οι Μάρκο Μπεζέκι, Πολ Εσπαργκαρό και Ενέα Μπαστιανίνι. Απογοητευτικό ήταν το αποτέλεσμα του Φάμπιο Κουαρταραρό. Ο Γάλλος θα εκκινήσει μόλις 17ος το Grand Prix Αυστραλίας.

Λόγω της πρόγνωσης του καιρού, το MotoGP προχώρησε σε αλλαγές στις διαδικασίες για το υπόλοιπο τριήμερο. Το Grand Prix άλλαξε ημέρα και ώρα και θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 21/10, στις 7:10 ώρα Ελλάδος. Ο Αγώνας Σπριντ πήγε για την Κυριακή, 22/10, στις 06:00 ώρα Ελλάδος, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Αποτελέσματα QP GP Αυστραλίας

MotoGP Αυστραλία

Φωτογραφίες: redbullcontentpool.com


[ad_2]

Source link

Related posts

Παναιτωλικός: Σε φουλ ρυθμούς ο Ντίαζ

Κβαρατσχέλια: «Είμαι σε καλή κατάσταση, κανείς δεν θέλει να μας αντιμετωπίσει στη Γεωργία»

Θεσσαλονίκη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από την Τούμπα!

Αφήστε ένα σχόλιο