AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Nέος CEO του ομίλου Greenyard o Francis Kint

[ad_1]

Η εταιρεία ανακοίνωσε στις 18 Δεκεμβρίου τον νέο CEO της. Ο Francis Kint, διευθυντής στον τομέα κατεψυγμένων προϊόντων του ομίλου Greenyard, θα διαδεχθεί τους δυο CEOs, Hein Deprez και Marc Zwaanveld, οι οποίοι κατείχαν τo αξίωμα από το 2019.

Ωστόσο, o ένας από τους δύο CEOs, ο Deprez, θα παραμείνει ως εκτελεστικό στέλεχος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Σε αυτόν τον ρόλο, ο Deprez, όπως αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωσή της, “θα συνεχίσει να επιβλέπει και να καθοδηγεί το όραμα και τη στρατηγική κατεύθυνση” του ομίλου Greenyard. Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του προμηθευτή Greenyard για το 2022/23, η Deprez Holding είναι ο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος της εταιρείας, κατέχοντας λίγο πάνω από το 26% του μετοχικού κεφαλαίου της.

Στο τελευταίο ολοκληρωμένο οικονομικό έτος του ομίλου Greenyard, που κράτησε μέχρι το τέλος του Μαρτίου, η εταιρεία πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 4,69 δισ. ευρώ (5,12 δισ. δολάρια), αυξημένες κατά 6,6% σε σχέση με τους προηγούμενους 12 μήνες. Η εταιρεία κατέγραψε κέρδος από συνεχιζόμενες εργασίες ύψους 9,3 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 16,9 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρονιάς.

Τον περασμένο μήνα, ο όμιλος Greenyard ανακοίνωσε αύξηση 9,5% στις πωλήσεις για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, φτάνοντας τα 2,52 δισ. ευρώ. Το κέρδος από τις συνεχιζόμενες εργασίες της εταιρείας ανήλθε σε 7 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με τα 7,1 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρονιάς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο του Πλατυκάμπου

Είσοδος FrieslandCampina στην κατηγορία σκληρών τυριών με τη σειρά Parrano

Σχέδια Πολωνίας για ειδικό καθεστώς σε σημεία ελέγχου στα σύνορα με την Ουκρανία

Αφήστε ένα σχόλιο