AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Samsung Galaxy S24: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει πολλά από τα χαρακτηριστικά

[ad_1]

Κι όμως, για άλλη μια φορά έχουμε διαρροή για νέα συσκευή. Αυτή τη φορά, «θύμα» τα Samsung Galaxy S24.

H Samsung ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα Samsung Galaxy S24 μέσα στον Ιανουάριο και η αγορά ήρθε μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη διαρροή. Σύμφωνα με το Windows Report, η Samsung θα εφαρμόσει στο Samsung Galaxy S24 Ultra έναν επίπεδο σχεδιασμό, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις διαρροές του David Martin στο X/Twitter.

Η κορεατική εταιρεία θα χρησιμοποιήσει ένα εξελιγμένο λογισμικό που έρχεται με την ενίσχυση της τεχνητής νοημοσύνης και μία από τις προσφερόμενες λειτουργίες θα είναι η μετάφραση των μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο και σε μια πληθώρα γλωσσών. Οι νέες διαρροές επιβεβαιώνουν Qualcomm Modems σε όλα τα μοντέλα της νέας σειράς, καθώς και λειτουργία Transit.

Μένει βέβαια να δούμε αν θα υπάρξει ο Snapdargon 8 Gen 3 σε όλες τις αγορές ή μόνο στις ΗΠΑ, αφού η Samsung μπορεί να αξιοποιήσει εκτός Αμερικής τους Exynos, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Το Samsung Galaxy S24 Ultra θα έχει ακόμη αλουμινένιο σασί, βελτιωμένη 50MP 5x telephoto camera και ένα νέο σύστημα ψύξης.

Θα υποστηρίζει Wi-Fi 7 και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από τα προηγούμενα μοντέλα. Επί της ουσίας, αναμένουμε μια οθόνη Quad-HD στις 6.8 ίντσες, ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, αποθηκευτικό χώρο με 3 επιλογές, 12GB RAM και μπαταρία 5.000mAh.

Τα δύο βασικά μοντέλα (S24 και S24 Plus) θα μοιάζουν με τα αντίστοιχα του S23, απλά θα διατεθούν σε νέους χρωματισμούς. Επίσημα δεν έχουμε ακόμη τίποτα και περιμένουμε τις ανακοινώσεις ειδικά για την ημερομηνία της εκδήλωσης, από μέρα σε μέρα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Σβιόντεκ: Με Σάκκαρη ή Γκοφ στον τελικό του Indian Wells

ΑΕΚ: Πάει τον Κούγια στον Εισαγγελέα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές 2-0: Το… τρένο του Βαλβέρδε στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο