AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

To Holland T7.270 εναλλακτικού καυσίμου στην αγορά το 2024, ειδική μνεία από τη TIME

[ad_1]

Έτοιμο να εισαχθεί στην αγορά ως ένα από τα πιο πρωτοπόρα τρακτέρ στον κόσμο είναι το T7.270 Methane Power LNG (υγροποιημένο βιομεθάνιο), το οποίο είναι βασισμένο στον πετρελαιοκίνητο τρακτέρ T7.270 με μακρύ μεταξόνιο PLM, με την ισχύ να προέρχεται από το ίδιο μπλοκ NEF 6,7 λίτρων που χρησιμοποιείται στο T6.180 MP, αλλά με αυξημένη απόδοση και επιδόσεις.

Η μέγιστη ροπή του δεύτερου τρακτέρ της εταιρείας που κινείται με μεθάνιο είναι 1.160Nm και η μέγιστη ισχύς 270 ίππους υπό όλες τις συνθήκες. Δεν υπάρχει διαφορά στην απόδοση μεταξύ του LNG και ενός πετρελαιοκίνητου τρακτέρ, τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα της εταιρείας.

Υπάρχουν νέα στηρίγματα στην καμπίνα και η μετατόπιση της μπαταρίας στην αριστερή πλευρά απελευθερώνει χώρο για τις μεγαλύτερες δεξαμενές βενζίνης. Συνολικά, η χωρητικότητα των 1.265 λίτρων (219 κιλά επί του οχήματος) αντιπροσωπευέι 178% περισσότερο καύσιμο από το βενζινοκίνητο T6.180 (455 λ./79 κιλά), επιτρέποντας στο μεγαλύτερο και ισχυρότερο τρακτέρ να συμπληρώνει περισσότερες ώρες εργασίας μεταξύ των στάσεων ανεφοδιασμού.

Τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βιοαερίου δείχνουν ότι υπάρχουν πλέον πάνω από 17.000 μονάδες βιοαερίου στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 11.000 στη Γερμανία, με τη Γαλλία να σημειώνει τη μεγαλύτερη αύξηση από το 2017. Η ίδια ένωση υπολογίζει ότι μέχρι το 2030 θα επενδυθούν 18 δισ. ευρώ σε μονάδες βιομεθανίου στην Ευρώπη, στοιχείο που φυσικά έχει ωθήσει τη New Holland να επενδύσει στο τρακτέρ της.

Η New Holland είναι αναμφίβολα πρόθυμη να εκμεταλλευτεί αυτή την αυξανόμενη αγορά και το νέο τρακτέρ των 270 ίππων με κινητήρα μεθανίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα είδη μεθανίου και βιομεθανίου που προέρχονται από κοπριά και κοπριά ζώων. «Πιστεύουμε ότι είναι στρατηγικά σημαντικό να επενδύσουμε στο μεθάνιο, και ιδιαίτερα στο βιομεθάνιο, για να προσφέρουμε στους αγοραστές τα καλύτερα εναλλακτικά καύσιμα για το μέλλον», λέει ο Carlo Lambro, πρόεδρος της μάρκας New Holland Agriculture.

Στη λίστα της έκδοσης TIME το New Holland T7 Methane Power LNG

Το T7 Methane Power LNG της New Holland κέρδισε ειδική μνεία στο διαγωνισμό της παγκοσμίως γνωστής λίστα των καλύτερων εφευρέσεων της TIME στην έκδοση του 2023. Στη φετινή λίστα με τις ειδικές αναφορές περιλαμβάνονται 50 εφευρέσεις που αναγνωρίστηκαν για το μοναδικό τους αντίκτυπο.

Ο κατάλογος επεξεργάζεται από τους συντάκτες της TIME, οι οποίοι αναζητούν εφευρέσεις σε διάφορες κατηγορίες, όπως η τεχνολογία, η ομορφιά, η ψυχαγωγία, η υγειονομική περίθαλψη. Η TIME επιλέγει καινοτομίες που επιλύουν συναρπαστικά προβλήματα με δημιουργικούς τρόπους.

Φέτος, η συντακτική ομάδα έχει επεκτείνει τις κατηγορίες της, ανταποκρινόμενη στην ταχέως μεταβαλλόμενη πρόοδο σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιωσιμότητα και άλλα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε αναπτυσσόμενους τομείς -όπως η βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, η πράσινη ενέργεια και το metaverse.

Ο Carlo Lambro, πρόεδρος της μάρκας New Holland, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε μια τέτοια αναγνώριση κύρους από τη TIME, μια έκδοση με σημαντική κληρονομιά στη δημοσιογραφία. Αυτή η μνεία αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια δέσμευση της New Holland για τη βιωσιμότητα και τον ηγετικό μας ρόλο στον αγροτικό τομέα. Το βραβείο αυτό αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία, οπότε συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν τόσο σκληρά για να επιτύχουν τέτοια απίστευτα αποτελέσματα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ζωντανή η πιθανότητα για πληρωμή εντός εβδομάδας στο αγροτικό πετρέλαιο

Με βελτιωμένες αγρονομικές πρακτικές η Αφρική θα μπορούσε να απεξαρτηθεί από τις εισαγωγές ρυζιού

Ολονυχτία των αγροτών στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ μετά το μεγάλο συλλαλητήριο

Αφήστε ένα σχόλιο