AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Eλληνοτουρκικα

Λεωνίδας Κουμάκης: Ο απατεώνας ετοιμάζει διάδοχη κατάσταση στην Τουρκία

[ad_1]

Ο κ. Κουμάκης που είναι Νομικός, Συγγραφέας, αρθρογράφος-Αναλυτής και μέλος του International Hellenic Association μιλά στο newshub.gr με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου που έχει τίτλο: «Ερντογανιστάν» μιλά για το σκοπό που εκδόθηκε, ο οποίος, όπως λέει ο κ. Κουμάκης ειναι για να γνωρίσουν οι πολίτες που δεν εχουν ιδιαίτερη γνώση, την Τουρκία και τον Ερντογάν ιδιαίτερα.

Το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη με τίτλο «ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΣΤΑΝ» μόλις κυκλοφόρησε. Περιλαμβάνει 30 επιλεγμένα κείμενα της περιόδου 2009 – 2023, παραπομπές σε πολλά άλλα άρθρα και αναλύσεις, επιλογές από όσα είπαν διάφορες προσωπικότητες και ΜΜΕ για τον Ρ. Τ. Ερντογάν καθώς και επιλογές από όσα είπε ο ίδιος ο Ρ. Τ. Ερντογάν για διάφορες προσωπικότητες, οργανισμούς, κράτη και … επί παντός επιστητού!

Το ηλεκτρονικό βιβλίο δημιουργήθηκε με αφορμή την επαναλαμβανόμενη επαναφορά σε τρέχουσα επικαιρότητα, όχι μόνο πρόσφατων αλλά και παλαιότερων κειμένων του συγγραφέα γραμμένων πριν από 5, 10 ή περισσότερα χρόνια.

Τα πιο πολλά θέματα του βιβλίου έχουνε σχέση με την προβληματική Τουρκία η οποία ιδίως μετά τα επεισόδια του πάρκου Γκεζί (2013) άρχισε σταδιακά να μετατρέπεται σε μια δικτατορία της “Φαμίλιας Ερντογάν” και της αυλής των κάθε κατηγορίας συμμετεχόντων στην αδίστακτη, ποικιλόμορφη εκμετάλλευση του τουρκικού κράτους, τις «απαιτήσεις» που μονομερώς δημιουργεί η εκάστοτε τουρκική εξουσία απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και πολλές δεκαετίες καθώς και το ιδιότυπο καθεστώς που επιβλήθηκε στην Τουρκία μετά το αυτό-πραξικόπημα του 2016, από ένα εκρηκτικό «μείγμα» ισλαμιστών, φασιστών – γκρίζων λύκων και μαφίας (διεθνούς και Τουρκικού υπόκοσμου).

Στο βιβλίο υπάρχουν αναφορές και για διάφορα άλλα θέματα που αφορούν την Ελληνική αγορά (Ελληνικό Κρασί, Ελληνική Φέτα, Πανόραμα Ελληνικής Μπύρας, Αλυσίδες Λιανικής Πώλησης, Εκστρατεία Αγοράζουμε Ελληνικά, Καμπάνια περιορισμού της μετάδοσης τουρκικών, προπαγανδιστικών σειρών από την Ελληνική τηλεόραση κ.α).

Το νέο βιβλίο του Λεωνίδα Κουμάκη δεν έχει εκτυπωθεί σε έντυπη μορφή και προσφέρεται εντελώς δωρεάν από το διαδίκτυο με πρώτη παρουσίαση στην Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη του διεθνούς, μη κερδοσκοπικού, μη κομματικού οργανισμού φιλελλήνων ΙΗΑ – International Hellenic Association (https://onedrive.live.com/?authkey=%2….

Το βιβλίο, φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για την κατανόηση της Τουρκικής “Δημοκρατίας” που ιδρύθηκε μετά την πλήρη κατάρρευση της οθωμανικής αυτοκρατορίας πριν από ένα αιώνα καθώς επίσης και εργαλείο για ερευνητές, μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, πολιτικούς, διάφορους επαγγελματίες αλλά και απλούς πολίτες, εξαιτίας του πλήθους και της εγκυρότητας των διαφόρων πληροφοριών και στοιχείων που περιλαμβάνει.

[ad_2]

Source link

Related posts

Guardian: Η κατεχόμενη Κύπρος μετατράπηκε σε παράδεισο μαύρου χρήματος! Αυξάνονται οι αγορές ακινήτων για ξέπλυμα

Σάββας Καλεντερίδης: Μας την έφερε ο Ερντογάν – Υπερασπίζεται θαρραλέα τη Γαλάζια Πατρίδα

Περί «τουρκικής Κύπρου»! Ό,τι είπε ο Στυλιανίδης είχε πει ο Ετσεβίτ

Αφήστε ένα σχόλιο