AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Σκόρπισε ρίγη συγκίνησης η Αιτωλοακαρνάνισσα Χριστίνα Σάλτη

[ad_1]

Η Αιτωλοακαρνάννισα Χριστίνα Σάλτη κέρδισε το βραβείο, για το καλύτερο Super Remake της χρονιάς, με το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη».

Ένα αναπάντεχο ξέσπασμα σε κλάματα, που παρέσυρε το κοινό μαζί της σε συναισθηματικό κρεσέντο, είχε η Χριστίνα Σάλτη, την ώρα που παρέλαβε το πρώτο βραβείο, σε όλη της, την καριέρα.

Ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων και από το πρώτο δευτερόλεπτο λύγισε από συγκίνηση , ξέσπασε σε κλάματα και το κοινό όρθιο την χειροκρότησε, για την μοναδική στιγμή, που χάρισε στα ECOMMBX Super Music Awards 2023

Θυμίζουμε ότι η Χριστίνα μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα όμως οι παππούδες της έχουν καταγωγή από τον Πόντο. Μετά από εκεί βρέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία στο χωριό Μπαμπαλιό, όπου εκεί γεννήθηκε ο παππούς της κι η μαμά της και στη συνέχεια μετακόμισαν στο Αγρίνιο, γιατί το σπίτι τους εκεί χάθηκε.

“Θυμάμαι δηλαδή όλα μου τα παιδικά χρόνια και κυρίως τις γιορτές, να τις περνάω εκεί με τους παππούδες κι όλο το σόι!” είπε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη και μέσα στο σόι φυσικά είναι και ο θείος της, ο νεοκλεγείες δήμαρχος Αμφιλοχίας Σάκης Τουνίδης, ο οποίος ανέβασε το παρακάτω post!!

Related posts

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία στις 22 Νοεμβρίου

aitoloakarnanianews

Με πολλαπλά εγκαύματα τα δύο ηλικιωμένα αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά στην Ναύπακτο-Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου

aitoloakarnanianews

Η Ομοσπονδία Ναυπακτίας κόβει την πίτα της

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο