AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον φονιά να στήνει καρτέρι στην 28χρονη Αγρινιώτισσα

[ad_1]

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, δείχνει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της να την παρακολουθεί στενά, στιγμές πριν της επιτεθεί και τη μαχαιρώσει θανάσιμα.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο 39χρονος βρίσκεται μία ανάσα από την άτυχη 28χρονη η οποία το βράδυ της Δευτέρας (01.04.2024) είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης παρακολουθούσε την άτυχη κοπέλα τα τελευταία δύο 24ωρα πριν της αφαιρέσει τη ζωή. Το βίντεο καταγράφει τον 39χρονο να επιβαίνει σε μηχανάκι και να κινείται γύρω από το σπίτι της. Με τη λευκή μηχανή του κάνει βόλτες περιμετρικά του σπιτιού της και όταν η 28χρονη αντιλαμβάνεται την παρουσία του, εκείνη σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον φίλο της για να ζητήσει βοήθεια.

BINTEO

Άγιοι Ανάργυροι: Ο σοκαριστικός διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση λίγο πριν την άγρια δολοφονία της

Σοκάρει  ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση, πριν πέσει νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της.

Η γυναίκα κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και συνομίλησε με άνδρα, που τη ρώτησε τα στοιχεία της. Ενώ ακόμη βρισκόταν σε επικοινωνία με την Άμεση Δράση, κατά τις πληροφορίες αυτές, δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι και στο τηλέφωνο ακούγονταν ουρλιαχτά και φωνές.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση

28χρονη: Είμαι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και ο πρώην φίλος μου έξω από το σπίτι μου. Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου.

Άμεση Δράση: Πού είναι το σπίτι σας ακριβώς;

Η 28χρονη, στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιγράφει το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή δέχτηκε την επίθεση και ακούστηκαν ουρλιαχτά και φωνές στο τηλέφωνο.

Άγιοι Ανάργυροι: «Έχω ψυχιατρικό παρελθόν» λέει μετά την άγρια δολοφονία της 28χρονης ο γυναικοκτόνος – Τα πρώτα του λόγια και οι σοκαριστικές μαρτυρίες

Άνθρωπος βίαιος, που δε δίσταζε να σηκώσει το χέρι επανειλημμένως στην πρώην σύντροφό του, μπλεγμένος με ναρκωτικά ενώ είχε πραγματοποιήσει και επίθεση σε αστυνομικούς, είναι ο 39χρονος που έσφαξε την 28χρονη πρώην σύντροφό του στους Αγίους Αναργύρους μπροστά ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα.

Related posts

Μέτρα τροχαίας και τάξης στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός-Άρης

aitoloakarnanianews

Η “Ναυμαχία” του Πρωτοδικείου! – AgrinioSite

aitoloakarnanianews

Dentist Pass: Μέχρι την Παρασκευή 22/12 οι αιτήσεις για το voucher των 40 ευρώ για οδοντίατρο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο