AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Άνοδος της θερμοκρασίας – Ο καιρός μέχρι του Αγίου Δημητρίου 26/10

[ad_1]

Με πυκνή συννεφιά στα βόρεια, αλλά ηλιοφάνεια στα κεντρικά και νότια θα ξεκινήσει ο καιρός της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το σκηνικό θα είναι μουντό στα βόρεια, ενώ ίσως έχουμε και κάποιες βροχές στην Κρήτη.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει παντού και θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ στα ΒΔ θα πυκνώσουν κάποια σύννεφα.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά αναμένεται στους 23 βαθμούς στα βόρεια από 16 έως 22 και στα νότια στους 24 βαθμούς.

ADVERTISEMENT

Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε κάποια σύννεφα αλλα μέσα στη μέρα ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά από το πρωί και δεν αποκλείεται να πέσουν και κάποιες ψιχάλες. Σταδιακά όμως τα σύννεφα θα διαλύονται. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί με κάποια σύννεφα στα ΒΔ το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 – 7 μποφόρ.

Το Σάββατο, από τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα έχουμε συννεφιές αλλά και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Ίσως όμως στα ΒΔ και την Ηπειρο να δούμε κάποιες τοπικές βροχές. Ο νοτιάς στο Ιόνιο ίσως φτάσει και τα 8 μποφόρ.

Την Κυριακή, σύννεφα θα έχουμε επίσης στα δυτικά και βόρεια και κάποιες μπόρες ίσως θα έχουμε στη δυτική και ΒΔ Ελλάδα.

Τη Δευτέρα ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και λίγα σύννεφα στη Β.Ελλάδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καθαρός, στις 25/10 θα έχουμε κάποιες λίγες βροχές στα ΒΔ και στις 26/10, γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θα έχουμε λίγο περισσότερες βροχές στα δυτικά.

Related posts

Ιός Δυτικού Νείλου: 162 κρούσματα και 22 θάνατοι από τις αρχές του έτους

aitoloakarnanianews

Τα Θεοφάνεια στη λίμνη Στράτου

aitoloakarnanianews

73 θάνατοι από covid, 69 διασωληνωμένοι, 19 νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης και 8 θάνατοι από 15-21/1

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο