AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης: Ο Μανού Γκαρθία επέστρεψε μετά από 354 ημέρες!

[ad_1]

Ο Μανού Γκαρθία πάτησε… χορτάρι σε επίσημο αγώνα έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο κι εκείνον τον σοβαρό τραυματισμό του στις 25 Ιανουαρίου 2023 όταν υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άφησε πίσω του ένα εξαιρετικά δύσκολο διάστημα το οποίο περιλάμβανε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και απουσία σχεδόν ενός χρόνου. Ο Μάνου Γκαρθία τραυματίστηκε στις 25 Ιανουαρίου 2023 στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού αλλά και σε δεύτερη (διορθωτική) επέμβαση. Κι έτσι χρειάστηκε να περάσει ένα διάστημα 354 ημερών για την επανεμφάνισή του σε επίσημο αγώνα.

Το πλάνο του Άκη Μάντζιο για τον ποδοσφαιριστή περιλαμβάνει τη σταδιακή επιστροφή του στη δράση μέσω της παροχής λεπτών συμμετοχής στους αγώνες και την προοπτική να είναι απόλυτα έτοιμος κατά τα μέσα του Φλεβάρη. Κι αυτή η διαδικασία άρχισε από το Αγρίνιο και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου ο Ισπανός μπήκε στο παιχνίδι στο 80λεπτό αντικαθιστώντας τον Τζόναταν Μενέντες.

[ad_2]

Source link

Related posts

Έξαλλη TikToker επειδή απολύθηκε λίγες μέρες μετά την πρόσληψη της: «Καλώς ήρθες, στον πραγματικό κόσμο» (vid)

Στην Αγία Παρασκευή έβαλαν κολώνα πάνω σε ράμπα για ΑμεΑ (vid)

Έρευνα: Tα αγόρια της Gen Z είναι λιγότερο φεμινιστές από τους boomers

Αφήστε ένα σχόλιο