AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης: «Πλημμύρισε» από παιδικά χαμόγελα το «Κλ. Βικελίδης»

[ad_1]

Το «Κλ. Βικελίδης» πλημμύρισε από παιδιά χαμόγελα στη γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ΠΑΕ και του ΑΣ Άρης, των συνεργαζόμενων ακαδημιών από το δίκτυο ARIS SOCCER SCHOOLS και τη ΧΑΝΘ.

Περισσότερα από 300 παιδιά πάτησαν στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης» σε μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική γιορτή η οποία περιλάμβανε φιλικούς αγώνες, διαγωνισμούς και εκπλήξεις σε παιδιά ηλικίας από 8 έως και 12 ετών. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΗ, συνεργαζόμενες Ακαδημίες από το δίκτυο ARIS SOCCER SCHOOLS και τη Χ.Α.Ν.Θ. διοργάνωσαν αγώνες ποδοσφαίρου. Οι αγώνες, όπως προαναφέραμε, έγιναν στο Κλεάνθης Βικελίδης και στους οποίους συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών (οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 σε αριθμό).

Σε μια μέρα γεμάτη ποδόσφαιρο, εκτός από τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας, το «παρών» έδωσαν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Χ.Α.Ν.Θ., ο Άρης Κασσανδρείας και ο Κισσός Χορτιάτη, αμφότερες συνεργαζόμενες Ακαδημίες από το δίκτυο ARIS SOCCER SCHOOLS, καθώς και οι «Τηλέμαχοι» Αλεξάνδρειας», ανέφερε αρχικά η ΠΑΕ Άρης στο Δελτίο Τύπου και συμπλήρωσε: «Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, στη σημερινή γιορτή του ποδοσφαίρου στο Κλεάνθης Βικελίδης υπήρχαν διαγωνισμοί, δώρα και διάφορες εκπλήξεις, ενώ έγινε και ομιλία από εκπροσώπους της δομής «Εις το όνομα του Άλκη» με θέμα: «Η αλλαγή οπαδικής κουλτούρα στην Ελλάδα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Τζαζ – Τίμπεργουλβς 100-119: Με πρόβλημα στον αστράγαλο πέτυχε 31 πόντους ο Έντουαρντς στη Γιούτα (vid)

Ερυθρός Αστέρας: Ανακοίνωσε τον πρώην NBAer Τζαβόντε Σμαρτ (vid)

Η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας μετακομίζει στην πασίγνωστη, πρώην ρωμαϊκή κατοικία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Αφήστε ένα σχόλιο