AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Έληξε η αντιπαράθεση Μπαλαμπάνη-Καραπάνου μετά τη δημόσια διάψευση του πρώην δημάρχου για τυχόν αναληθών αναφορών προς το πρόσωπο του πρώην Αντιπεριφερειάρχη

[ad_1]

Κατά την προεκλογική περίοδο είχε προκληθεί αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Καραπάνου και του τότε Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Μπαλαμπάνη και ο κ. Μπαλαμπλανης, είχε προχωρήσει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην δημάρχου.

Ο πρώην Δήμαρχος προχώρησε σε δημόσια διάψευση τυχόν αναληθών αναφορών προς το πρόσωπο του πρώην Αντιπεριφερειάρχη

Η δήλωση του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου:

«Στα πλαίσια πολιτικής αντιπαράθεσης κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη αιρετών οργάνων, ανακυκλώθηκαν αναληθείς αναφορές σε ιδιωτικές συζητήσεις και δημιουργήθηκαν προστριβές και παρεξηγήσεις μεταξύ εμού και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νικολάου Μπαλαμπάνη, την ακεραιότητα, εντιμότητα και πολιτική πορεία του οποίου αναγνωρίζω και σέβομαι, δεδομένης και της μεταξύ ημών αμοιβαίας εκτίμησης».

Έτσι μετά και από αυτή την δημόσια τοποθέτηση λήγει η αντιπαράθεση του Νίκου Μπαλαμπάνη και Νίκου Καραπάνου

Η δήλωση του Νίκου Μπαλαμπάνη

Προκειμένου να αρθεί αμετάκλητα κάθε αμφιβολία και να διαλυθεί μια και καλή, ψευδέστατη και συκοφαντική φημολογία που είχε αναπτυχθεί με πρωτοβουλία συγκεκριμένων κύκλων, με σκοπό να σπιλωθεί το όνομα μου και να αμαυρωθεί η ηθικά άμεμπτη και ακέραια πορεία μου στα κοινά, οφείλω να καταστήσω γνωστά τα εξής:

Αρχές Ιανουαρίου, άσκησα αγωγή ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων του Μεσολογγίου για συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου κ. Νίκου Καραπάνου, για συκοφαντικά και προσβλητικά της τιμής και της υπόληψης μου μυθεύματα, που με δίκη του πρωτοβουλία φερόταν να κοινολογούσε σε τρίτους το διάστημα που προηγήθηκε των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πρόσφατα, προ της εκδικάσεως της άνω αγωγής μου, ο κ. Καραπάνος δήλωσε εγγράφως ότι ουδέν εκ των όσων φέρονταν να διακινήθηκαν από τον ίδιο είναι αληθή, αναγνωρίζοντας την διαχρονική εντιμότητα και ακεραιότητα μου, τονίζοντας μάλιστα τον σεβασμό που τρέφει προς το πρόσωπο μου και την πολιτική μου πορεία.

Δημόσια Δήλωση έκανε και στα Δημοσιογραφικά Μέσα του Μεσολογγίου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Δεδομένης της ανωτέρω ηθικής μου δικαίωσης και της διάψευσης, εκ μέρους του κ. Καραπάνου, των όσων φέρεται να διέδιδε σε βάρος του προσώπου μου, είναι σαφές ότι παραιτήθηκα από την αγωγή που έχω ασκήσει σε βάρος του, εφόσον αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τίποτα από όσα διακινήθηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Καρπέτα για την νομική του υποστήριξη.

[ad_2]

Related posts

Γιάννενα: Βίντεο από το σημείο που βρέθηκε πτώμα άντρα σε σακούλες σκουπιδιών

aitoloakarnanianews

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Τι ισχύει για σχολεία και φροντιστήρια

aitoloakarnanianews

Κατάθλιψη: Εγκρίθηκε η πρώτη ψηφιακή θεραπεία – Ποια είναι και τι κάνει η εφαρμογή Rejoyn στα κινητά

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο