AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Ένα νέο φινετσάτο VIN DOUX NATUREL φέρνει ο ΕΟΣ Σάμου

[ad_1]

Τα υπέροχα μοσχάτα σταφύλια παραγωγής του προέρχονται από ξερικούς, ημιορεινούς αμπελώνες που καλλιεργούνται σε πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς, με νότιο προσανατολισμό και χαμηλή στρεμματική απόδοση η οποία δεν ξεπερνά τα 800 κιλά ανά στρέμμα.

Με χρώμα λαμπερό σαν τοπάζι και πεντακάθαρη μύτη με άρωμα ώριμων βερίκοκων, εσπεριδοειδών σε μορφή κονφί, σε φόντο μελιού και κηρήθρας, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης!

Πρόκειται για ένα κρασί όλο φινέτσα που παράγεται από λευκό μικρόρωγο Μοσχάτο Σάμου σε μη οξειδωτικό στυλ, χαρίζοντάς μας ένα εντυπωσιακό  αποτέλεσμα. Εκπληκτική φρεσκάδα και γεύσεις ώριμων  πυρηνόκαρπων φρούτων όπως ροδάκινου και βερίκοκου, με μια ευδιάκριτη αλλά λεπτή γλυκύτητα και νότες μελιού που χαρίζουν γευστικό πλούτο και διάρκεια. Ένα ολόδροσο και μοντέρνο VIN DOUX NATUREL που μαγεύει και προκαλεί τους λάτρεις των επιδόρπιων οίνων, προσφέροντάς  τους  γευστική ανάταση των αισθήσεων, η οποία δεν περιορίζεται απλά στο ποτήρι αλλά επεκτείνεται σε άπειρους συνδυασμούς με γαστρονομικές δημιουργίες.

Συνδυάστε το με λαζάνια θαλασσινών εμπλουτισμένων με λευκή βελούδινη μπεσαμέλ, tourteau fromagé,  λευκά κρέατα μαγειρεμένα με φρούτα αλλά και    τάρτες αχλαδιού με ροκφόρ.

Ιδανικά, σερβίρεται στους 10-12οC, ώστε να αναδεικνύει τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

 

 

[ad_2]

Source link

Related posts

Οδηγίες ΕΦΕΤ για ένα ασφαλές χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τρόποι παρεμπόδισης της εισόδου του μικρού σκαθαριού της κυψέλης

Αναβαθμίσεις στα Magnum της Case IH και νέα τεχνολογία στις ερπύστριες

Αφήστε ένα σχόλιο