AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ένα όμορφο γεύμα για την νέα χρονιά μοιράστηκε ο Χρήστος Κωστακόπουλος με ανθρώπους των ΜΜΕ

[ad_1]

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» Χρήστος Κωστακόπουλος πραγματοποίησε μια φιλική συνάντηση με δημοσιογράφους σήμερα, 5/1/2024 σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο.

Το κλίμα ήταν ζεστό καθώς ο Χρήστος Κωστακόπουλος έχει αναπτύξει ήδη σχέσεις με τα τοπικά ΜΜΕ από την πολυετή θητεία του στην Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλ/νίας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την τοπική επικαιρότητα, τα προβλήματα της Αιτωλ/νίας αλλά και την ευκαιρία ο νομός να διεκδικήσει έναν ρόλο πιο κεντρικό, ώστε να σταματήσει να είναι ουραγός των εξελίξεων .

Από το τραπέζι, δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάσει η συζήτηση γύρω από την επιβίωση των ΜΜΕ και την στήριξη που θα πρέπει να δείξει τόσο ο Α όσο και ο Β βαθμός της αυτοδιοικησης και η “πίτα” να κατανέμεται δίκαια και αξιοκρατικά Η συζήτηση περιστράφηκε και στον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ μιας και στο γεύμα παραβρέθηκαν επίσης η βουλευτής Χριστίνα Σταρακά , ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας Γιώργος Ζήσιμος και τα εμπειρα στελέχη, ο Γιάννης Λύτρας, η Ντίνα Κατσαρή και ο Δημοσθένης Καπώνης.

Το agriniosite.gr εκφράζει στον κ.Χρήστο Κωστακόπουλο και τις δημόσιες ευχαριστίες του για την πρόσκληση!

Related posts

Το απόρρητο «εγχειρίδιο» της ΕΛ.ΑΣ για τους αόρατους τζιχαντιστές – Μέτρα ασφαλείας στις εκκλησίες

aitoloakarnanianews

ΑΑΔΕ: Παράταση έως 2/4 για πληρωμή οφειλών λόγω της αργίας των τραπεζών

aitoloakarnanianews

Με πολύ κέφι αναβίωσε ο «βλάχικος γάμος» στα Τριαντέικα

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο