AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Έρευνα για δολιοφθορά σε πολεμικό πλοίο του Στόλου! Έχουν εντοπιστεί ύποπτοι

[ad_1]

Την ίδια ώρα που η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ανακοινώνει σχέδια περί «καινοτομίας» και «αναδιοργάνωσης» των Ενόπλων Δυνάμεων, η πραγματικότητα έρχεται να τη διαψεύσει με δραματικό τρόπο: στο Στόλο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για δολιοφθορά σε πολεμικό πλοίο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ύποπτοι που θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο απόταξης τους!

Δεν προκαλεί απολύτως καμία έκπληξη ότι δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό! Επί κυβερνήσεων Μητσοτάκη χάθηκαν ολόκληρες στρατιωτικές βάσεις και υλικό δισεκατομμυρίων που έχουν πληρώσει οι Έλληνες φορολογούμενοι και ουδείς ακόμη έχει την ευθιξία να ενημερώσει επισήμως για τις απώλειες…

Επιστρέφοντας στην υπόθεση που εξελίσσεται στο Στόλο: πρόκειται για τη κανονιοφόρο ΝΑΥΜΑΧΟΣ, στην οποία παρουσιάστηκε βλάβη, λίγο πριν τον απόπλου της για περιπολία. Από τις έρευνες που έγιναν προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις δολιοφθοράς και έχουν εντοπιστεί και ύποπτοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στόλος αντιμετωπίζει τέτοιο περιστατικό. Πριν από αρκετά χρόνια στο τέλος της 10ετίας του 1980 υπήρξε δολιοφθορά στο αντιτορπιλικό ΤΟΜΠΑΖΗΣ προ ασκήσεως.

Το ΥΠΕΘΑ κατά την προσφιλή του τακτική δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό για τις έρευνες που γίνονται στην κανονιοφόρο ΝΑΥΜΑΧΟΣ. Γιατί άραγε; Μάλλον γιατί θα πρέπει να εξηγήσει πως και γιατί έχουμε φθάσει στο σημείο να ερευνούμε για περιπτώσεις δολιοφθοράς. Οι εξηγήσεις θα επαναφέρουν πολλά από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το προσωπικό και αυτό δεν αποτελεί βεβαίως δικαιολογία τέτοιων ενεργειών. Είναι όμως μια πραγματικότητα που η κυβέρνηση των «καινοτομιών» πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσει και να πάψει να πουλάει στην κοινή γνώμη «καθρεφτάκια για ιθαγενείς».

[ad_2]

Source link

Related posts

Βαλλιστικοί πύραυλοι κατά του Ιράν, δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που τις παρακολουθεί;

Επαναφορά Kαταβολής Επιδομάτων Χριστουγέννων-Πάσχα-Αδείας σε ε.ε. και ε.α. Στρατιωτικούς

aitoloakarnanianews

Για μυστική συνάντηση Μητσοτάκη-Ράμα με θέμα τον Μπελέρη κάνουν λόγο στην Αλβανία

Αφήστε ένα σχόλιο