AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Διασκεδαση

Έρωτας φυγάς – τρέιλερ: «Πρέπει να αποδώσω το παιδί στον βιολογικό του πατέρα, τον Αποστολόπουλο»


Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Δείτε όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, στο τρέιλερ που ακολουθεί και διαβάζοντας την υπόθεση παρακάτω.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έρωτας φυγάς, θα δούμε πως ο Ιάσονας, αφού αποκαλύψει στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει, παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών. Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί…Εν τω μεταξύ η Άννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού και την απειλεί άγρια. Ο Φάνης είναι εξαφανισμένος ενώ παράλληλα η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του. Ενώ όλοι αγωνιούν για το Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος, μαζί του

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη.

Source link

Related posts

Fame Story: Το νέο τραγούδι του Καρρά και όλα όσα είδαμε στο 4ο live

Οι Πανθέοι – Sneak Preview: «Φοβάμαι ότι θα χαλάσω τη βραδιά για ακόμη μια φορά»

Το Ναυάγιο: Το τηλεφώνημα που συγκλονίζει – Δείτε απόσπασμα πριν την προβολή του επεισοδίου

Αφήστε ένα σχόλιο