AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Ή τους κόβουμε τα πόδια ή…»! Το ΒΙΝΤΕΟ του ΝΑΤΟ με την απειλή πόλεμου στην Ρωσία σοκάρει

[ad_1]

Ξεσπούν ανταποκριτές και δημοσιογράφοι, καθώς βλέπουν πως υπάρχουν τα «γεράκια του πολέμου» που θέλουν να σπείρουν όλεθρο…

Τα στρατιωτικά πράγματα στον πλανήτη βρίσκονται σε κρίσιμη φάση! Δεν είναι μόνο οι συγκρούσεις σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, αλλά και οι δηλώσεις αξιωματούχων του ΝΑΤΟ σε συνδυασμό με τις ασκήσεις-πρόκληση στα σύνορα της Ρωσίας! 

Η επερχόμενη στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ, Steadfast Defender 2024, αυξάνει τον κίνδυνο ακούσιας στρατιωτικής σύγκρουσης και υπονομεύει την ασφάλεια στην Ευρώπη, δήλωσε στο Sputnik ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την άσκηση  Steadfast Defender 2024 την επόμενη εβδομάδα. Η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συμμαχία τη θεωρεί την μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ εδώ και δεκαετίες, με συμμετοχή περίπου 90.000 στρατιωτών από 31 συμμάχους και την Σουηδία.

“Οποιοδήποτε γεγονός αυτής της κλίμακας αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο στρατιωτικών επεισοδίων και αποσταθεροποιεί περαιτέρω την ασφάλεια. ς», είπε ο Γκρούσκο. Ο ανώτερος διπλωμάτης πρόσθεσε ότι η Ρωσία δεν θα πτοηθεί από αυτό που περιέγραψε ως προκλητική επίδειξη δύναμης. Είπε ότι η χώρα του έχει όλα όσα χρειάζεται για να διασφαλίσει τις δυνατότητές της σε ασφάλεια και άμυνα.

Και σαν μην έφτανε αυτό, κυκλοφορεί και το βίντεο της αδιανόητης επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, την οποία είχε αναδείξει το ΕΛ, πως πρέπει να υπάρχει προετοιμασία για πόλεμο με την Ρωσία μέσα στα επόμενα 20 χρόνια!

Όπως σχολιάζεται στο Twitter από τον ανταποκριτή στην Μόσχα Θανάση Αυγερινό, ο οποίος σχολιάζει το βίντεο με την δήλωση:

«Αν δεν υψώσουμε τείχος όλοι οι σώφρονες και φιλειρηνικοί άνθρωποι στα επηρμένα και πλέον αρρωστημένα “γεράκια”, που στέλνουν πρώτα στο σφαγείο άλλους λαούς για τα δικά τους σχέδια, κινδυνεύει ο πλανήτης όσο ποτέ. Αυτό που ζούμε είναι μια παρατεταμένη Κρίση της Κούβας και κακώς δεν το έχουν άπαντες συνειδητοποιήσει. Ή τους κόβουμε τώρα εμείς τα πόδια ή η παράνοιά τους μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε..».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-NTB


[ad_2]

Source link

Related posts

Στα Μέγαρα το 16ο NH90 – Πιο κοντά η συμφωνία για την FOS

aitoloakarnanianews

Ήχοι βομβαρδισμών στην αμερικανική βάση στο Ιράκ! Αναβρασμός και κοντά στην ρωσική βάση στην Συρία

Το Ισραήλ εξακολουθεί να αρνείται ότι βομβάρδισε το νοσοκομείο και κατηγορεί τη Χαμάς για υπερβολές!

Αφήστε ένα σχόλιο