AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ίλιγγος με τις αποκαλύψεις των Ρώσων για Ουκρανία!! Η μεγαλύτερη σφαγή από τον Β’Π.Π.

[ad_1]

Μέσα σε μόλις μερικούς μήνες η Ουκρανία έχασε εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικών, επιβεβαιώνοντας με τον χειρότερο τρόπο την μοίρα των Ουκρανών που στέλνονται με ή χωρίς τη θέλησή τους στο μέτωπο.

Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, παρουσία του Πούτιν έκανε γνωστά τα εξής:

«Συνολικά, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχασαν 159 χιλιάδες στρατιωτικούς που είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν σοβαρά και επομένως τέθηκαν εκτός μάχης.

Έχασαν επίσης 121 αεροσκάφη, 23 ελικόπτερα, 766 τανκς, συμπεριλαμβανομένων 37 Leopards, 2348 τεθωρακισμένα οχήματα, 50 από αυτά Bradley».

Όλα τα παραπάνω κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τους αντεπίθεσης, δηλαδή τους τελευταίους μήνες μόνο!!

Από αυτά και μόνο συμπεραίνει κανείς πως ο συνολικός φόρος αίματος που έχουν πληρώσει οι Ουκρανοί είναι πολύ μεγαλύτερος κατά τον 22μηνο πλέον πόλεμο.

Ο Σοϊγκού συμπλήρωσε πως τουλάχιστον 54 κράτη έχουν παράσχει στρατιωτική βοήθεια στο καθεστώς Ζελένσκι από την αρχή του πολέμου. Ανάμεσα σε αυτά φυσικά βρίσκεται και η Ελλάδα.

«Έτσι η Ουκρανία έλαβε μέχρι σήμερα 5,2 χιλιάδες άρματα μάχης και οχήματα μάχης πεζικού, 28 αεροσκάφη, 87 ελικόπτερα, 1,3 χιλιάδες συστήματα πυροβολικού, καθώς και 2,6 εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού. Τα συστήματα αεράμυνας ελέγχονται από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ».

απεμπε-EPA- photo


[ad_2]

Source link

Related posts

Θα μας μάθουν και τουρκικά! Η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα διαφημίζει το Yumus Emre

EL – Το Ιράκ ζητά ξανά την αποχώρηση των διεθνών δυνάμεων

Γάζα αλ Σίφα: 36 νεογνά από τη ζωή στο θάνατο…

Αφήστε ένα σχόλιο