AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Αίγινα: Αυτός είναι ο 36χρονος πατριός που βίαζε την 25χρονη θετή κόρη του – Το χρονικό της υπόθεσης – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Αίγινας έπειτα από την είδηση της σύλληψης 36χρονου που ασελγούσε και στη συνέχεια βίαζε την κόρη της συντρόφου του από την ηλικία των 14 ετών

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής γυναίκας από τον πατριό της στην Αίγινα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νεαρή που σήμερα είναι 25 ετών, κατέθεσε ότι ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της για σχεδόν 5 χρόνια, ενώ όταν ενηλικιώθηκε άρχισε να την βιάζει συστηματικά, καταγράφοντας μάλιστα σε βίντεο τις πράξεις του. Με τον τρόπο αυτό, την εκβίαζε πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσει το υλικό στα social media και θα τη διασύρει.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της 25χρονης. Η 25χρονη «έσπασε» τη σιωπή της και μετά από παρακίνηση του συντρόφου της και της Αστυνομίας αποφάσισε να μιλήσει προφορικά και να πει τα όσα υποστηρίζει ότι είχαν γίνει από την ηλικία που ήταν 14 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, την θώπευε από το 2013 και μόλις ενηλικιώθηκε άρχισε να τη βιάζει. Συγκλονίζει η αποκάλυψη του κοριτσιού ότι την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά. Εκτός αυτών ο δράστης έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών κάτι που γνώριζε ήδη η μητέρα της.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Η 25χρονη με παρουσία πραγματογνώμα – ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα όσα ζούσε ενώ μετέβη στην Αθήνα για να την δει ιατροδικαστής και κοινωνική λειτουργός.

Αυτοί είναι ο 36χρονος πατριός και η 50χρονη μητέρα

Ο 36χρονος δράστης παρουσίαζε μια εικόνα ευτυχισμένης οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα ενώ ήταν πάρα πολλές και συχνές οι αναρτήσεις με την 50χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως το Newsbomb.gr η 50χρονη μητέρα, η οποία επίσης συνελήφθη, είχε χωρίσει όταν ακόμα οι δύο κόρες της ήταν στην εφηβεία. Η γυναίκα μετά τον χωρισμό της γνώρισε τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της και συγκατοίκησαν από νωρίς ενώ δεν γνωρίζονταν ακόμα αρκετά καλά.

Το Newsbomb.gr φέρνει στο φως φωτογραφίες του ζευγαριού που συνελήφθη από την Αστυνομία την Τρίτη 5 Μαρτίου:

Ο 36χρονος δράστης:

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί μετά από έρευνα στο σπίτι που ζούσε η 50χρονη και ο 36χρονος εντόπισαν νακρωτικά, πιστόλι, μαχαίρια αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό. Συγκεκριμένα από τις Αστυνομικές Αρχές κατασχέθηκαν:

  • 1505 γραμμ. κάνναβης,
  • Αεροβόλο πιστόλι,
  • 4 μαχαίρια,
  • Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας,
  • τρίφτης
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

astynomia.gr

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Ομολόγησε την πράξη του ο σωφρονιστικός – Τι είπε στους άνδρες για τις «παραγγελίες» κρατουμένων – Newsbomb – Ειδησεις

Λαύριο: Συνελήφθη 33χρονος για τον βιασμό της θετής ανήλικης κόρης του – Newsbomb – Ειδησεις

Ρέντη: Αυτός είναι ο καθοδηγητής της επίθεσης – Ο 35χρονος με βαρύ ποινικό αθλητικής βίας – Newsbomb – Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο