AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο : Αποφυλακίστηκε ο 51χρονος επιχειρηματίας της εστίασης με την κοκαΐνη

[ad_1]

Αγρίνιο : Αποφυλακίστηκε ο 51χρονος επιχειρηματίας της εστίασης με την κοκαΐνη


Eκτός φυλακών βρίσκεται πλέον ο 51χρονος γνωστός επιχειρηματίας του Αγρινίου στο χώρο της εστίασης που συνελήφθη την 31η Αυγούστου για διακίνηση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω σε αγοραπωλησία ναρκωτικών με έτερο επαγγελματία της εστίασης

Ο 51χρονος είχε προφυλακιστεί μετά τη σύλληψή του, όταν φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε έτερο 43χρονο επαγγελματία της εστίασης στο Αγρίνιο, ωστόσο στη συνέχεια η αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης που υπέβαλλε έγινε δεκτή και πλέον αφού του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι βρίσκεται εκτός φυλακών.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την έρευνα των ανδρών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου οι δύο επιχειρηματίες της εστίασης εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω σε σε αγοραπωλησία ναρκωτικών. Ωστόσο στη συνέχεια σε έρευνα στο σπίτι του 51χρονου εντοπίστηκαν 53 γραμμάρια κοκαΐνης, 5.600 ευρώ και μικροποσότητα χασίς, ενώ μικροποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν και στο εξοχικό του σε χωριό της Ευρυτανίας.

Από δικαστικής άποψης όμως υπήρξε διαχωρισμός της δικογραφίας για τους δύο επιχειρηματίες της εστίασης, με τον 43χρονο να ισχυρίζεται ότι τα ναρκωτικά προοριζόνταν αποκλειστικώς και μόνο για προσωπική του χρήση και να παραπέμπεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου και να αφήνεται ελεύθερος μετά τη σύλληψή του. Στον 51χρονο όμως ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και προφυλακίστηκε, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά τις Αρχές.

Μετά από περίπου τρεις μήνες στις φυλακές, αποφυλάκιστηκε με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο ΑΤ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία 1.000 ευρώ.

Ο Χρήστος Τσιμπούκης

Ο συνήγορος του 51χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, μιλώντας στο ΑγρίνιοCulture.gr, αφού διευκρίνισε ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του κατηγορουμένου αφότου αυτός είχε κρατηθεί προσωρινά, δηλαδή μετά την έκδοση του εντάλματος προσωρινής κράτησης από την  Ανακρίτρια Πρωτοδικών Αγρινίου, τόνισε : “Πήρα αντίγραφο της δικογραφίας και εντοπίσαμε κάποιες υπερβολές στο προανακριτικό υλικό που είχε συλλεγεί από τις προανακριτικές αρχές. Αναδείξαμε σε συνεργασία με τον εντολέα μου κάποιες πτυχές της προσωπικότητάς του, αρνούμενος φυσικά το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης που του αποδίδεται, δηλαδή την προς τρίτους διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και καταθέσαμε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Αυτή έγινε δεκτή και αντικαταστάθηκε η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους.”

agrinioculture.gr

Ενημερωτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

[ad_2]

Related posts

Τριχωνίδα: Ανατολή με χαμηλή νέφωση στα Αμπάρια (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Agrown: Προοπτικές και τάσεις για μια βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική υδατοκαλλιέργεια

aitoloakarnanianews

Διπλό «χτύπημα» στο Αγρίνιο από διαρρήκτες – Μεγάλη λεία (εικόνες & βίντεο)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο