AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Αφαιρέθηκαν τα επικίνδυνα κολωνάκια στους κόμβους της Εθνικής Οδού (εικόνες)

[ad_1]

Αγρίνιο: Αφαιρέθηκαν τα επικίνδυνα κολωνάκια στους κόμβους της Εθνικής Οδού (εικόνες)


Έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες για τους κινδύνους που εγκυμονούσαν τα κολωνάκια  τα οποία τοποθετήθηκαν στους κόμβους του Παναιτωλίου και την είσοδο της Μακρυνείας στο Αγρίνιο και εν τέλει, αφαιρέθηκαν. Το σχετικό θέμα είχε αναδείξει η εφημερίδα «Συνείδηση», κάνοντας γνωστές τις απόψεις της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου τα μέλη της οποία προσανατολίζονταν ακόμα και σε κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κολωνάκια που είχαν τοποθετηθεί από εργολάβο της Περιφέρειας αφαιρέθηκαν το περασμένο Σάββατο και τώρα εξετάζονται άλλες ασφαλείας για τους οδηγούς λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλέτας Αγρινίου Βαγγέλης Τσάμης είχε επισημάνει τους κινδύνους για σοβαρό τραυματισμό, αν όχι το χειρότερο σενάριο,  από τα μεταλλικά κολωνάκια. «Είναι σταθερά, είναι σα να πέφτεις σε τοίχο», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά,  γι’ αυτό και είχε προτείνει τα τοποθετηθούν πλαστικά, όπως προβλέπει ο Νόμος.

Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται στις πινακίδες που προειδοποιούν για την ύπαρξη κυκλικού κόμβου και να ελαττώνουν ταχύτητα.

 

 

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Συναυλία Μουσικού Σχολείου την Κυριακή

aitoloakarnanianews

Αρτοποιοί Αγρινίου: Ψωμί για 4 ημέρες στις 23 και 30 Δεκεμβρίου

aitoloakarnanianews

Παναιτωλικός – Άρης: Η ενδεκάδα του ημιτελικού!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο