AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αγρίνιο/ Γέμισε όμορφα χρώματα και μελωδίες η πλατεία Δημάδη

[ad_1]

Γεμισε ομορφα χρωματα και μελωδίες η πλατεία Δημάδη απο την ομαδα γυναικες εν δραση ενα santa party για μικρους και μεγαλους !

“ευχαριστουμε απο καρδιας τον δημο αγρινιου που δεχτηκε την προταση μας να συμμετεχουμε στο παραμυθι απο ζαχαρη 2023 δινοντας την δικη μας πινελια !!!Ενα τεραστιο ευχαριστω στα μελη της ομαδας μας για το αψογο εργο τους : Σταυρουλα Βαινα face painting ,Ευτυχια Πατσιαλου γραμμα στον Άγιο βασιλη χριστουγεννιατικες κατασκευες ,Ελένη Νικολακοπούλου kids aerobic ,Σισσυ Λειβαδειτη διατροφικη πυραμιδα, Κωνσταντινα Νουσια eimai maia baby spa ,Λυδια Λοη χριστουγεννιατικες κατασκευες και Βασω Αδαμου για την υπεροχη εκπληξη σε ολους , καθως και απο την διαχειριση μας :
θεοδωρα Σταμουλη χριστουγεννιατικες κατασκευες
Ζηση Αναστασία christmas dance show

Ενα τεραστιο ευχαριστω ακομη στον Αντώνη Χαμαλετσο για τις υπεροχες ληψεις του,και τους χορηγους μας θανασης Σαραγκανιδας -fire fantasy και Βασιλειος Μαστραπας -mastrapas travel για την στηριξη τους !!!
Φυσικα ευχαριστουμε τον Dj Γιωργο Ρεντιφη για το υπεροχο μουσικο προγραμμα !
σας ευχομαστε καλες γιορτες με υγεια και αγαπη !!!! ευχαριστουμε για την αγαπη την εμπιστοσυνη ,το κεφι και την στηριξη σας που μας δείξατε σημερα !

[ad_2]

Related posts

Καύσιμα: Στα ύψη η τιμή της βενζίνης – Οι εκτιμήσεις για το Πάσχα

aitoloakarnanianews

Σπύρος Κωνσταντάρας: Όλοι οι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας πρέπει να αγωνιστούν για την διατήρηση του Εφετείου στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Δικαστικοί υπάλληλοι: Προχωρούν σε καθημερινές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Τρίτη

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο