AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αγρίνιο: Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιτωλ/νίας-πρώτη γνωριμία με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

[ad_1]

Οι υποψήφιοι της Δυτικής Ελλάδας των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος παρουσιάστηκαν σήμερα, 10/4/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλ/νίας ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία μιας πρώτης δια ζώσης γνωριμίας με τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.. Έγινε η παρουσίαση της Εκλογικής Επιτροπής Αγώνα του κόμματος στην Αιτωλ/νία για την αναμέτρηση των Ευρωεκλογών 2024. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση για την προετοιμασία των προκριματικών εκλογών που θα εξελιχθεί στις 14 Απριλίου «υβριδικά», δηλαδή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμα του κόμματος (izyriza) αλλά και με κάλπες που θα στηθούν κατά τόπους για όσους δεν επιλέξουν την ψηφιακή ψηφοφορία.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφερεια Δυτικής Ελλάδας είναι οι εξής: Καραγιώργου – Λάζαρη Μαργαρίτα Συνταξιούχος Δημοσίου Κουρουμπλής Παναγιώτης Δικηγόρος Λάζαρης Ανδρέας Εκπαιδευτικός – Ποιητής Λουριδάς Γεώργιος Σκηνοθέτης Μιχαλόπουλος Ηλίας Σεφ Μολώνης Σπυρίδων Μέτοχος πρότυπης κτηνοτροφικής μονάδας Μπότση Κωνσταντίνα Δημόσιος υπάλληλος Πατρίκιος Σπύρος Δημόσιος Υπάλληλος Ρόζης Ιωάννης Μηχανολόγος – Μηχανικός Τσεκούρας Γεώργιος Κλινικός Διαιτολόγος Νοσοκομείου Αγρινίου Χουζούρης Ιωάννης Γενικός Γραμματέας Δήμου Ήλιδας Ψιλοπούλου Μαρία Εκπαιδευτικός.

Related posts

Δωρεάν rapid test για την Αιτ/νία- 19 Ιανουαρίου

aitoloakarnanianews

ΑΙ και ψηφιακός μετασχηματισμός στο Δήμο Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Η Χριστίνα Σταρακά στα Καλάβρυτα για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο