AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Η Μητρόπολη τίμησε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς ανήμερα των Τριών Ιεραρχών (εικόνες)

[ad_1]

Αγρίνιο: Η Μητρόπολη τίμησε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς ανήμερα των Τριών Ιεραρχών (εικόνες)


Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Αγρίνιο η εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των συνταξιούχων εκπαιδευτικών, της Μαρίας Κοντόβα – Λαπατά, Εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ουρανίας Λανάρα, Εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες απενεμήθη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό, η Ανώτατη Τιμητική Διάκριση, ο Χρυσός Σταυρός της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση αυτή για τα πρόσωπα και το έργο των δύο εκπαιδευτικών μίλησε η Σοφία Παπακωνσταντίνου – Τσιχριντζή και η Ελένη Μούρτη – Μαλαίνου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η Βυζαντινή Χορωδία Αγρινίου, υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Ανδρέα Λανάρα, απέδωσε εκκλησιαστικούς ύμνους και άσματα της εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Αντίστοιχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μεσολόγγι. Εκεί η τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για δύο καταξιωμένους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, την Φωτεινή Καβάγια, Εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Κωνσταντίνο Δημόπουλο, Εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την εκπαιδευτική προσφορά και την προσωπικότητα των δύο εκπαιδευτικών μίλησε η Δασκάλα Δημόκλεια Μπούρου και ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μπίμπος.

Η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας μέσα από την εκδήλωση τιμώντας τα πρόσωπα αυτά τιμά ταυτόχρονα και το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, των δασκάλων και των καθηγητών, που κοπιάζουν καθημερινά για τη μόρφωση και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Το Χρυσό Σταυρό για λογαριασμό της κας Λανάρα έλαβε ο ανεψιός της Χρήστος, λόγω κολλήματος και απουσίας της ιδίας.

 

Η Χριστιανική Ένωση Αγρινίου για το Πρωτοδικείο: Να μη συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία


[ad_2]

Related posts

Συμμετοχή Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στην Πανελλαδική απεργία

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Αφηνιασμένο άλογο σε πολυσύχναστο δρόμο παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

aitoloakarnanianews

Διευθυντές στο Δημόσιο από τον ιδιωτικό τομέα; – ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας: «Αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση οι δημόσιοι υπάλληλοι»

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο