AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου από τις 9:30 το πρωί της Τρίτης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Πρωτοδικείο

[ad_1]

Αγρίνιο: Κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου από τις 9:30 το πρωί της Τρίτης,  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Πρωτοδικείο


Από τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και μετά δεν θα  μπορούν οι δημότες να εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου καθώς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαφαινόμενη υποβάθμιση του Πρωτοδικείου, δεν θα λειτουργούν.

Η απόφαση αυτή δίνει μάλιστα τη δυνατότητα στους δημοτικούς  υπαλλήλους να στηρίξουν έμπρακτα την κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο της πόλης.

Άλλωστε και ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου και του Δήμου Αγρινίου  οι οποίοι έχουν απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής.

Από την πλευρά της, η Ένωση Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής, Ψυχαγωγίας Αγρινίου κάλεσε τα καταστήματα εστίασης σε στάση εργασίας μεταξύ 10:00 – 11:00  ώστε τα μέλη τους και γενικότερα οι εργαζόμενοι στον κλάδο να δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο.

Και  ο εμπορικός κόσμος κλήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης να παραβρεθεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ωστόσο τα καταστήματα θα λειτουργούν.


[ad_2]

Related posts

Δήμος Αγρινίου: Δράσεις για τα παιδιά και την φιλοζωία στα σχολεία

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Διευρυμένη νομαρχιακή σύσκεψη για το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής

aitoloakarnanianews

Γ.Ε. Αγρινίου: Ετήσια Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο