AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

«Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά»: ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων ενόψει της έναρξης της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου

[ad_1]

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σε αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η συνάντηση των μελών της δημοτικής παράταξης «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά».
Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τη στρατηγική της παράταξης, ενόψει της επικείμενης έναρξης της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ταυτόχρονα, όμως, και η ανταλλαγή ευχών για τις άγιες μέρες που ακολουθούν.
Ο επικεφαλής, Κώστας Πιστιόλας, παρουσίασε τα βήματα που έχουν γίνει μετά την εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι «συχνά οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με στέρεα βήματα και όχι με αμφίβολης κατάληξης άλματα». Αναφέρθηκε, δε, σε θέματα επικοινωνίας των θέσεων της παράταξης με τους δημότες και ζήτησε απ’ όλους να συνεχίσουν με τη θέρμη που έδειξαν και προεκλογικά, καθώς «οι προκλήσεις είναι πολλές, είναι μεγάλες και είναι μπροστά μας».
Ο ίδιος γνωστοποίησε την πρόθεσή του αυτές οι συναντήσεις να λάβουν τακτικό, «θεσμικό» χαρακτήρα, ώστε να υπάρχει ο καλύτερος δυνατός συντονισμός και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συλλογική λειτουργία της παράταξης, μέγιστη δέσμευση της οποίας είναι η θετική συμβολή στα μείζονα θέματα του Δήμου Αγρινίου, η επ’ ωφελεία των προοπτικών του τόπου δημιουργική αντιπολίτευση και η δι’ αυτής ανταπόδοση της εμπιστοσύνης των πολιτών.
«Έχουμε τις συντεταγμένες, έχουμε το χάρτη, έχουμε τις αντοχές και την πίστη. Θα φτάσουμε σίγουρα και με ασφάλεια στον προορισμό μας. Η όμορφη διαδρομή μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά να μας αποκαλύψει…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πιστιόλας.

[ad_2]

Related posts

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου

aitoloakarnanianews

Μεσολόγγι: Μητέρα Μπάμπη: “Την ημέρα της δολοφονίας ο γιος μου έλαβε μηνύματα από περιέργους αριθμούς”

aitoloakarnanianews

Super League: Παραιτήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την προεδρία -Η επιστολή του

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο