AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Σε περίπου τρεις εβδομάδες οι κόμβοι της Μαβίλη, καιρού επιτρέποντος (εικόνες)

[ad_1]

Αγρίνιο: Σε περίπου τρεις εβδομάδες οι κόμβοι της Μαβίλη, καιρού επιτρέποντος (εικόνες)


Καιρού επιτρέποντος… Σε περίπου τρεις εβδομάδες οι κόμβοι της Μαβίλη όπως αναφέρει η εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Με γοργό ρυθμό εξελίσσονται οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Παπαφώτη, Καλλέργη, Δεληγιώργη και Δαγκλή. Η νέα διαμόρφωση στο σημείο έχει αρχίσει να σχηματοποιείται, ενώ οι εργασίες στο έτερο κυκλικό κόμβο της οδού Μαβίλη στη συμβολή με την οδό Κυριαζή βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπολογίζεται ότι η οδοστρωσία και τα ασφαλτικά θα «πέσουν» ταυτόχρονα στα δύο round-about και πιθανότατα περί τις 10 Μάρτιου να δοθούν στην κυκλοφορία οι νέοι κόμβοι και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της Μαβίλη, η οποία ανέκαθεν παρουσιάζει μεγάλη κίνηση, λόγω της παρουσίας των σχολείων, άλλων δημοσίων υπηρεσιών, πολλών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Ο υπολογισμός αυτός γίνεται βέβαια με ένα αστερίσκο σε ό,τι αφορά τον καιρό του επόμενο διαστήματος, έτσι ώστε οι συνθήκες να επιτρέψουν την οδοστρωσία. Τα τελευταία 24ωρα βέβαια το σκηνικό του καιρού έχει αλλάξει, ενώ υπάρχει πρόγνωση τις επόμενες ημέρες για βροχοπτώσεις. Καιρού λοιπόν επιτρέποντος υπολογίζεται ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Το ίδιο ισχύει και για το τμήμα της οδού Χαριλάου Τρικούπη από την πλατεία Παναγοπούλου μέχρι την συμβολή με την οδό Μακρή, που είναι βέβαια ενταγμένο σε διαφορετική εργολαβία, αλλά εκτιμάται ότι πάνω – κάτω στο ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, θα ολοκληρωθεί και δοθεί στην κυκλοφορία δίνοντας «ανάσα» στην κίνηση των αυτοκινήτων από το συγκεκριμένο σημείο της πόλης, που τώρα γίνεται μέσω έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως η αντιδρόμηση της Π. Σούλου.

Δημήτρης Παπαδάκης – Εφημερίδα “Συνείδηση”

«Μισό» το ενδιαφέρον για τη ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Αγρινίου – Μ. Αραβανής στο Δυτικά FM 92,8: «Άγονη η διαδικασία για τη θέση του Επιμελητή…»

 


[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Νερά που έσταζαν από το ταβάνι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. η αιτία αναβολής της παράστασης του 1ου Γυμνασίου

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: 46χρονος επιχείρησε να ξυλοφορτώσει 35χρονη και συνελήφθη

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Συλλυπητήρια Ένωσης Λογιστών για το θάνατο της Βάγιας Λιάσκου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο