AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: 48ώρες χωρίς ταξί – «Χειρόφρενο» για το φορολογικό

[ad_1]

Αγρίνιο: 48ώρες χωρίς ταξί – «Χειρόφρενο» για το φορολογικό


«Χειρόφρενο» για το φορολογικό, τραβούν και τα ταξί στο Αγρίνιο για 48 ώρες – Συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση για να δείξουν την αντίθεσή τους στο φορολογικό νομοσχέδιο

Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του Ραδιοταξί Αγρινίου Λεωνίδας Μάττας

Συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί ανά την Ελλάδα, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία επικεφαλής, ξεκίνησαν επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία προέτρεψε και προσκάλεσε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, με σκοπό η συμμετοχή να είναι μαζική, ώστε να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο κλάδος τους καταστρέφεται, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε μέσα στην πανελλαδική ανακοίνωσή τους.

Σε όλες τις πόλεις της χώρας, όπως και στο Αγρίνιο, οι πολίτες θα αντικρίζουν στις πιάτσες των ταξί μόνο τα οχήματα επιφυλακής που θα καλύπτουν τα επείγοντα περιστατικά λ.χ. για το Νοσοκομείο, το ΚΤΕΛ κλπ.

Τι ισχύει στο Αγρίνιο

Οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση με τη συμμετοχή τους στην απεργία σήμερα Τρίτη, αλλά και αύριο Τετάρτη, ενώ αρκετοί οδηγοί ταξί από το Αγρίνιο θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα.

Ο λόγος της κινητοποίησης πανελλαδικά και της συμμετοχής των επαγγελματιών του Αγρινίου είναι σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ραδιοταξί Αγρινίου Λεωνίδα Μάττα: «η αντίθεσή μας στο φορολογικό νομοσχέδιο, η επιβολή φόρου στους επαγγελματίες, το τεκμαρτό εισόδημα. Πιστεύουμε πως είναι αδικία απέναντι στους επαγγελματίες, τουλάχιστον της περιοχής μας, που εξομοιώνουν το Αγρίνιο με άλλες περιοχές της χώρας ή με άλλους επαγγελματικούς φορείς όσον αφορά το εισόδημα. Στις πιάτσες του Αγρινίου θα υπάρχουν μόνο ταξί επιφυλακής που θα καλύπτουν τα επείγοντα περιστατικά λ.χ. για το Νοσοκομείο, το ΚΤΕΛ. Από το Αγρίνιο και γενικότερα την Αιτωλοακαρνανία θα συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος αρκετοί επαγγελματίες του κλάδου μας για να ενισχύσουν τη συμμετοχή στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας απέναντι στο νομοσχέδιο, το οποίο είναι στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και οδεύει προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες αυτής της εβδομάδας».

Άδειες οι “πιάτσες” ταξί σε Αγία Βαρβάρα και περιοχή Πανεπιστημίου

Κων/νος Χονδρός – Εφημερίδα Συνείδηση

Aχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ

[ad_2]

Related posts

Πως χάθηκαν 6,5 ώρες για τον άτυχο ΕΚΑΒίτη στην Ευρυτανία – Η σημασία του “112”

aitoloakarnanianews

Μήπως ήρθε η ώρα για την χονδροελιά Αγρινίου μετά την ελιά Καλαμών;

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Συνελήφθη ο νεαρός που σε κατάσταση αμόκ τα έσπασε στο νοσοκομείο

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο