AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: To “ευχαριστώ” της Γεωργίας Μπόκα για την εκλογή της με την παράταξη Παπαναστασίου

[ad_1]

Αγρίνιο: To “ευχαριστώ” της Γεωργίας Μπόκα για την εκλογή της με την παράταξη Παπαναστασίου


Τους ανθρώπους που την τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ευχαριστεί με γραπτή της δήλωση η Γεωργία Μπόκα που από 1.1.24 θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, εκλεγμένη με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής.

Η κ. Μπόκα αναφέρεται στις  προτεραιότητες για υπεύθυνο σχεδιασμό και συλλογικές διεκδικήσεις στο  πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου, μετά την ισχυρή εντολή που δόθηκε από το εκλογικό σώμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και με αισθήματα ειλικρίνειας και βαθιάς συγκίνησης, όλες και όλους εσάς που με τιμάτε διαχρονικά με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Όλα αυτά τα χρόνια “κτίσαμε” δεσμούς που δεν περιορίζονται σε μία ψήφο η σε ένα σταυρό προτίμησης”.

Η ευθύνη που αισθάνομαι προκειμένου να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στις προσδοκίες σας είναι μεγάλη και θα το πράξω με γνώμονα τις αρχές που έλαβα και πιστή στις δεσμεύσεις μου.

Μαζί με το Γιώργο Παπαναστασίου και την ισχυρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες, με τη βοήθεια του Θεού προχωράμε όλοι μαζί, διεκδικούμε συλλογικά, σχεδιάζουμε υπεύθυνα για να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζει σε όλους μας και κυρίως στα παιδιά μας!”.

[ad_2]

Related posts

Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών

aitoloakarnanianews

Ενωμένο Εμπόριο: Στηρίζουμε την ίδια μας την πόλη αναφέρει στο μήνυμα για τις χειμερινές εκπτώσεις

aitoloakarnanianews

Αγρίνιο: Η ομιλία του Παναγιώτη Καραΐσκου – Από τη χρήση ναρκωτικών χρυσός Μαραθωνοδρόμος (εικόνες – video)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο