AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Αγρότες έβαλαν φωτιά σε λάστιχα και άχυρα σε κεντρική πλατεία της Λάρισας (video)

[ad_1]

Φωτιά σε λάστιχα και άχυρα έβαλαν συμβολικά σήμερα, το πρωί της Τρίτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας αγρότες από το μπλόκο του Πλατυκάμπου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι αγρότες κατέφθασαν στον χώρο της πλατείας χθες, όπου και διανυκτέρευσαν, ενώ σε συνέχεια των κινητοποιήσεών τους, θα κινηθούν προς την περιοχή της Φιλιππούπολης, όπου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στους πρώην εργαζόμενους της τράπεζας Πειραιώς η οποία σταμάτησε την λειτουργία της από χθες.

«Η καινούργια ΚΑΠ έχει κάνει στάχτη τα πάντα, γι’αυτό κι εμείς δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε στάχτη όλους όσοι δεν μας υπολογίζουν. Φεύγουμε από εδώ και πάμε να συμπαρασταθούμε σε όσους απολύθηκαν από την τράπεζα Πειραιώς στην Φιλιππούπολη , δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη μας σε όλους τους ανθρώπους της παραγωγικής τάξης, που τους έχουμε δίπλα μας. Αύριο σκεφτόμαστε να κλείσουμε τα Τέμπη στις γραμμές του σιδηροδρομικού. Ο αγώνας δεν σταματάει μέχρι να δικαιωθούμε», δήλωσε ο αγρότης και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων κ. Κωνσταντίνος Μητροδήμος.


[ad_2]

Source link

Related posts

Η ΕΛ.ΑΣ. αντιμέτωπη με τη νεο-τρομοκρατία: Τα στοιχεία, η προκήρυξη και οι φόβοι για δεύτερο χτύπημα – Newsbomb – Ειδησεις

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη στην Καλλιθέα -Πού στρέφονται οι έρευνες – Newsbomb – Ειδησεις

«Θερίζει» η παραβατικότητα ανηλίκων: 500 συλλήψεις σε δυο μήνες

Αφήστε ένα σχόλιο