AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Αγρότες: Κλείνουν τα τελωνεία Νίκης και Καστοριάς για τα φορτηγά – Στην Αθήνα με τα τρακτέρ την Τρίτη | Ειδησεις

[ad_1]

Οι αγρότες αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους και να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη 20/03

Συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους αποφάσισαν χθες, Πέμπτη 15/02, οι αγρότες, κατά την πανελλαδική συνεδρίαση των εκπροσώπων των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στη Νίκαια της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους και να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη 20/03.

Ακόμα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων, τελωνείων και δημοσίων κτιρίων, καθώς δηλώνουν απογοητευμένοι από τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Κλείνουν τα τελωνεία Νίκης και Καστοριάς για τα φορτηγά

Οι αγρότες της Φλώρινας, του Αμυνταίου, της Καστοριάς και όλης της Δυτικής Μακεδονίας, κλείνουν τα τελωνεία Νίκης και Καστοριάς μόνο για τα φορτηγά που μεταφέρουν τα εμπορεύματα και της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, στον κόμβο του Φιλώτα, μετά και τις αποφάσεις στη σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας.

Ειδικότερα, από τις 11 σήμερα το πρωί, το τελωνείο της Νίκης θα μείνει κλειστό για τα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα, ενώ από προχθές το βράδυ έχει αποκλειστεί το τελωνείο της Καστοριάς, στο Δισπηλιό.

Ακόμα, σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αγιά, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε συμβολικό αποκλεισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από τον Πλατύκαμπο Λάρισας δεν αποκλείεται και το Σαββατοκύριακο να υπάρξουν κάποιες δράσεις, οι οποίες θα αποφασιστούν το απόγευμα στη γενική συνέλευση.

[ad_2]

Source link

Related posts

Επεισόδια με μολότοφ στην Πανεπιστημιούπολη | Ειδησεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον ”8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό” | Ειδησεις

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί με κίνδυνο την ζωή τους μετέφεραν μωρό δύο μηνών στο νοσοκομείο | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο