AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αδιάφορος ο «εμφύλιος» για τον κόσμο!

[ad_1]

 Αποσβολωμένος παρακολουθεί ο κόσμος της Αιτωλ/νίας δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τον Μάριο Σαλμά και τον Θάνο Πλεύρη να διασταυρώνουν τα ξίφη για ζητήματα που λίγο ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό, όπως για το ποιος υπηρέτησε ακροδεξιές θέσεις και το ποιος έβαλε «βύσμα» για την επιλογή του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και ποιανού είναι προσωπικός φίλος!

Ένα σκηνικό που δεν παραπιεί τιμή για τον τελικό αποδέκτη αυτής της κόντρας….την γαλάζια Κυβέρνηση αφού το κόμμα που «υπηρετούν» δεν φαίνεται να ενοχλείται και « αγκαλιάζει» ακόμη και στελέχη με ακροδεξιές θέσεις ενώ «ευλόγησε» και τις διαδικασίες για την επιλογή του διοικητή και κάθε διοικητή όταν ήταν στην εξουσία.

 Ο κόσμος περιμένει διεκδίκηση σε ζητήματα που τον αφορούν για την υγεία, γιατρούς να υπάρχουν στο Νοσοκομείο όταν τους χρειαστεί, να μην κινδυνεύουν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τον κάθε παρανοϊκό που θα εισέλθει στη Νοσηλευτική Μονάδα, πρωτοβάθμια περίθαλψη, μονάδα εντατικής θεραπείας κ.α

Γιατί δεν είναι θέμα μόνο ενός διοικητή το γεγονός ότι ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν μερίμνησε μέχρι τώρα να  καλύψει  τις κατεπείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου Αγρινίου!

Για αυτά θα πρέπει να κονταροχτυπιέται το πολιτικό μας προσωπικό και για τα υπόλοιπα ας απευθυνθεί καθαρά στο κόμμα του που επέλεξε να μάχεται για να είναι στην εξουσία !!

Υ.Γ Η στήλη πάντως κρατάει επιφυλάξεις ότι με το νέο νομοσχέδιο θα εκλείψει το παρασκήνιο σχετικά με τις επιλογές των διοικητών!

Γιατί στην Ελλάδα χρόνια τώρα αξιοκρατία ακούμε …..αλλά δεν την βλέπουμε!!!

Related posts

Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου για παιδιά 5-12 ετών χωρίς voucher

aitoloakarnanianews

Οι αγρότες προχώρησαν σε αποκλεισμό της Ιονιας, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου-Από την παλαιά Ε.Ο η κίνηση(φωτο)  

aitoloakarnanianews

2η Ανοικτή επιμορφωτική διάλεξη του 4ου ΓΕΛ Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο