AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Οι αγρότες προχώρησαν σε αποκλεισμό της Ιονιας, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου-Από την παλαιά Ε.Ο η κίνηση(φωτο)  

[ad_1]

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους εμφανίζονται οι αγρότες και προετοιμάζονται για την κάθοδό τους στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, παρά τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις οτι δεν θα επιτραπούν τρακτέρ στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία σύσκεψη, οι αγρότες που δεν θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προσανατολίζονται σε αποκλεισμούς τελωνείων και λιμανιών.

Στο μεταξύ, μήνυμα προς τους αγρότες που ετοιμάζονται να κατέβουν στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, να μην περιμένουν νέα μέτρα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω της εβδομαδιαίας ανάρτησής του στα socia media με τον εβδομαδιαίο απολογισμό.

«Ασφαλώς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε σταθερά δίπλα τους, πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας. Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αγρότες  αυτή την ώρα έκλεισαν το ρεύμα προς την Ιόνια Οδό, στο ύψος του Κεφαλόβρυσο, με συνέπεια αυτή την ώρα, κάποια αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα ενώ άλλα να επιλέγουν να κινηθούν προς την παλαιά Εθνική Οδό, όπως το λεωφορείο των 3 του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας με κατεύθυνση από Αγρίνιο προς Αθήνα, λόγω του γεγονότος ότι ήταν κλειστός ο δρόμος για την Ιόνια, συνέχισε το ταξίδι προς Αθήνα από την παλαιά Ε.Ο

Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας

[ad_2]

Related posts

Δύο συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στο Αγρίνιο

aitoloakarnanianews

Δήλωση Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μίλτου Ζαμπάρα για τα νέα τιμολόγια ρεύματος

aitoloakarnanianews

Ποιοι έχουν γιορτή σήμερα Παρασκευή 12/1

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο