AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΑΕΖ – Καρμιώτισσα: Θα πέσουν κορμιά σε αυτή τη μάχη για την ουσία!

[ad_1]

Με ένα πολύ σπουδαίο ματς, αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής ξεκινάει σήμερα (18/2, 16:00) η δεύτερη ημέρα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, καθώς η ΑΕ Ζακακίου υποδέχεται την Καρμιώτισσα.

Δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην Α΄ Κατηγορία, διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους, στις 16:00 στο «Αμμόχωστος». Η ΑΕΖ Ζακακίου υποδέχεται την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Τις δύο ομάδες αυτή τη στιγμή τις χωρίζει ένας βαθμός, με την Καρμιώτισσα να είναι στην 11η θέση με 17 βαθμούς, ενώ η ΑΕΖ Ζακακίου είναι στη 12η θέση με 16 βαθμούς και έχει και ένα παιχνίδι στο… χέρι, αυτό με την Ανόρθωση για την 22η αγωνιστική στο «Αμμόχωστος», το οποίο θα γίνει την Τετάρτη (21 Φεβρουαρίου).

Η γηπεδούχος ψάχνει το τρίποντο από 22 Σεπτεμβρίου 2023 όταν για την 5η αγωνιστική κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1, ήταν η 2η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ΑΕΖ.

Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση είναι η Καρμιώτισσα, μιας και στην προηγούμενη αγωνιστική, τη 15η Φεβρουαρίου 2024, για την 25η στροφή του μαραθωνίου, κέρδισε την ουραγό Δόξα, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Όπως και να ΄χει, η απογευματινή μεταξύ τους αναμέτρηση θα φέρει τις δύο ομάδες να παλεύουν και να τα δίνουν όλα για όλα για το υπερπολύτιμο τρίποντο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ντε Λαουρέντις: Τρόλαρε ο πρόεδρος της Νάπολι με… «φόρτσα Γιούβε»

Το NBA live στο Gazzetta

Βόλος: Την Παρασκευή η έφεση του Μπέου για την υπόθεση Τεττέι

Αφήστε ένα σχόλιο